Bilzen, Lanaken, Maasmechelen

Euroband Patrick

De specialist te Lanaken in banden en velgen

Euroband Patrick te Lanaken is uw expert in autobanden, 4x4-banden, bestelwagenbanden en motorbanden. U kan bij ons terecht voor alle services gaande van banden, velgen, schokbrekers, uitlaten, remmen en het afstellen van uw lichten. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio's Bilzen, Lanaken en Maasmechelen.

Euroband Patrick is reeds een vaste waarde in Lanaken en omstreken. Sinds 1996 startte het als een hobby. Ondertussen is Euroband Patrick banden uitgegroeid tot een KMO met meerdere medewerkers. We bieden u de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit voor uw banden en velgen. Onze uitstekende service behoort hier natuurlijk ook bij. Sinds kort doen wij ook alle onderhoud en herstellingen van alle wagens en kleine bestelwagens.

Onze grootste en belangrijkste troef zijn het ruime en gevarieerde aanbod banden, een grote stock en korte, verantwoorde wachttijden. Naast banden en velgen in alle maten en vormen, heeft het bedrijf zich eveneens gespecialiseerd in Alu velgen. Dat allemaal tegen de scherpste prijzen. Bovendien is Euroband Patrick te Lanaken invoerder van eigen banden zoals Nokian Tyres en GT Radial banden.

Verhuur autotransporter 75 euro per dag en 400 euro borg.

CONTACTEER ONS