Schrijf een recensie

Hannelore
Ik kwam bij Katja terecht op een moment waarbij er heel wat gaande was in mijn leven op verschillende levensdomeinen. Zowel op werkvlak als privé, gezien uiteindelijk alles met elkaar verbonden is en wederzijdse impact heeft zocht ik één coach waarbij ik hiervoor terecht kon, zo kwam ik bij Katja uit. Gezien haar open en warme houding was er snel vertrouwen gecreëerd. Katja nam tijd om samen uit te zoeken wat mijn hulpvragen waren, door enkele oefeningen verkenden we deze en ging ik op zoek naar wat ik nodig had.
Vervolgens gingen we aan de hand van theoretische kaders en oefeningen aan de slag om bepaalde zaken uit te klaren, linken te leggen en vandaaruit te kijken hoe ik hier concreet mee kan omgaan. Uit elk coaching gesprek met Katja kreeg ik meer zelfinzicht en haalde ik tools om hier op een positieve manier mee aan de slag te gaan. Dit is een proces, ook na het afronden van de coaching blijft het oefenen hierin en grijp ik nog af en toe terug naar mijn notities om hierbij stil te staan. Ik ben ontzettend tevreden van de manier hoe Katja werkt en de evoluties die ik dankzij haar maakte.
Verena

Ik ben blij dat Katja mijn pad gekruist heeft. In het grote aanbod van loopbaanbegeleiders heb ik een pareltje gevonden. Katja is rustig, empathisch en past zich aan aan de noden van het individu. Haar aanpak, flexibiliteit en academische scholing in de psychologie was exact wat ik nodig had om te kunnen reflecteren en mijn eigen kracht terug te vinden.

Verena
veerle
Dankzij Katja en haar positieve en motiverende mindset kon ik voorkomen dat ik echt opgebrand geraakte. Katja leerde me kennis maken met de verbindende communicatie", een tool waar ik nog regelmatig de vruchten van pluk. De eerste sessie met wandelcoaching zal ik nooit vergeten. Het maakte dat me onmiddellijk op m'n gemak voelde. Nogmaals Dikke Dank, Katja. PS het gaat goed met me ;-)
Manu Charlot
Het was fijn hoe Katja met mij in een paar maanden bepaalde zaken heeft doorgenomen... ondertussen terug aan het studeren en het gaat goed...ze werkt op uw loopbaan maar niet alleen ze kijkt veel breder.....voor mij een goede aanvulling op dat moment...zou zeggen probeer het maar....
Barbara Janssens
Katja zorgde ervoor dat ik terug op mijn pootjes terecht kwam na een moeilijke periode. Geen klassieke loopbaanbegeleiding hier - Ik had de indruk dat ik mezelf beter leerde kennen uit de gesprekken die ik met Katja voerde, zodat ik ook beter wist wat ik wilde.
SH.
“Heel ontspannen sfeer tijdens de sessies, ik voelde me helemaal op mijn gemak!”
A
“De werkwijze was verbazend positief, de focus lag steeds op krachten. Er kwamen telkens nieuwe opdrachten, creatieve ook, die me hielpen om tot de kern te komen en inzicht te krijgen, maar vooral om terug verbinding te krijgen met mijn kracht, waar ik voor sta. Toen ik recent een jobkeuze moest maken kon het doorlezen van mijn nota's mij opnieuw helpen om me te oriënteren.”
D
“Bij ennu werd me een spiegel voorgehouden, soms confronterend, soms herkenbaar, vaak verhelderend. De spiegel bracht mijn drijfveren, talenten, competenties, en waarden heel duidelijk naar boven wat mijn zelfbeeld/zelfzekerheid bevorderde. Geen theoretisch verhaal, maar met concrete situaties en ervaringen gingen we aan het werk. Loopbaanbegeleiding waar ik veel eerder een beroep op had moeten doen!”
S.
“Bij ennu kwam de keuze om iets te gaan doen met wat er uit de begeleiding kwam echt vanuit de diepte: geworteld in het verleden met oog voor de toekomst. Daardoor heb ik ook effectief de stap durven zetten. Geen standaard methode en de begeleiding is heel oprecht: jij gaat helemaal mee in het verhaal van de bezoeker. Dat maakte dat ik me ook kwetsbaarder durfde opstellen.”