Waar wil jij in de toekomst bewust voor kiezen?

Waar wil jij in de toekomst bewust voor kiezen?

Na een dag werken vraagt er thuis iemand of je even wil helpen. Je reageert geprikkeld want je bent doodmoe.

Zucht.

Je hebt activiteiten die je energie geven al een tijdje aan de kant geschoven. Logisch toch, waar moet je er de tijd en de energie voor vinden? Misschien was je voor corona al gestopt met pauze nemen om even te babbelen met een collega of om samen te eten. Ook na het werk heb je weinig tijd voor iets anders. Nog even doorwerken geeft rust want dan ben je beter voorbereid voor de dag of week die volgt.

De vraag is of je in vergelijking met vroeger nog met evenveel zin en energie werkt? Of word je onzeker over de prestaties die je levert? Je hebt al een aantal keer een signaal gegeven dat het teveel is of dat het werk niet aansluit bij je verwachtingen. Zonder resultaat.

ennu?

Hoe zou het zijn als jij opnieuw voldoening van je werk hebt en je energiepijl terug in evenwicht is?

In mijn coaching sessies help ik je graag met het vinden van jouw flow door een evenwicht te vinden in de uitdaging die je job je biedt en de talenten die je hiervoor kan inzetten of kan ontwikkelen. 

Om dit evenwicht te vinden onderzoeken we wat voor jou belangrijk is. Waar wil jij in de toekomst bewust voor kiezen?

Met plezier gaan werken! Een job die je meer energie geeft waardoor je s’avonds niet meer overprikkeld reageert en je weer momenten kan inplannen om iets leuk te doen. Zo’n job gaat je ook helpen om weer zelfzeker naar je werk te gaan.

Heb je nood aan een gratis verkennend gesprek? Neem vandaag nog contact op om het over jouw loopbaan en jouw toekomst te hebben.