Vernieuwd aanbod voor 2020  bij Ennu loopbaancentrum

Vernieuwd aanbod voor 2020 bij Ennu loopbaancentrum

Het nieuwe jaar is begonnen, en ook dit jaar zetten we ons volop in om mensen te verrijken in hun loopbaan.

De laatste jaren merken we dat er buiten de gewone loopbaanbegeleiding steeds meer specifieke professionele vragen komen. Om zoveel mogelijk mensen hierin te begeleiden breiden we daarom ons aanbod uit, we overlopen graag hoe die nieuwe structuur er nu uit ziet.

Loopbaanbegeleiding

ennu blijft in de eerste plaats een loopbaanbegeleidingscentrum. Een plek waar mensen de toekomst van hun loopbaan in handen nemen en bewuster laten aansluiten bij wat voor hen belangrijk is.

Supervisie

Onze supervisie richt zich naar leidinggevenden, maatschappelijk werkers, begeleiders, adviseurs … kortom naar mensen die beroepsmatig met mensen werken. De bedoeling is om te leren onder begeleiding door te reflecteren op werksituaties waar men tegenaan loopt.

Workshops en individuele coaching rond verbindende communicatie

Bij verbindende communicatie leer je hoe je op een constructieve manier in gesprek kan gaan bij conflicterende belangen. Deze coaching is gebaseerd op het model “Geweldloze Communicatie” van Marshall Rosenberg. Hoewel deze klinische psycholoog in 2015 overleden is zien wij in zijn methodes nog steeds een enorm effectieve manier om constructief gesprekken aan te gaan.

Workshops en individuele coaching rond stressmanagement

Sommige mensen presteren beter onder stress, maar een noemenswaardig deel van de bevolking geraakt er niet alleen vermoeid, maar ook ontmoedigd door. In deze sessies leren we wat stress doet met je lichaam, en hoe je de negatieve effecten ervan kan verminderen. Via lichaamsgerichte coaching ga je ervaren wat je belemmert en wat je nodig hebt om verder te groeien.

Tijd voor een gesprek?

Denk je dat één van deze onderwerpen iets voor jou kan zijn? Neem gerust contact op zodat we een eerste keer kunnen afspreken en samen uitzoeken hoe we jouw carrière kunnen laten groeien!