Mijn accenten in een loopbaanbegeleiding

Mijn accenten in een loopbaanbegeleiding

Een loopbaanbegeleiding is iets heel persoonlijk. Eens je eraan begint verwacht je dus ook een aanpak die voor elke persoon verschilt. Ik vertrek steeds vanuit jouw unieke persoon alvorens te kijken naar je carrière.

We zijn allemaal opgebouwd uit verhalen.

Alvorens dieper in te gaan op wat voor jou belangrijk is, waar jij energie uithaalt en welke competenties jij in de toekomst wil inzetten beginnen we bij je levensverhaal. Gebeurtenissen, activiteiten, personen die je pad kruisen, je studiekeuzes, je eerste successen en/of tegenslagen: ze hebben allemaal een betekenis. In het verleden liggen een heleboel mogelijkheden om te groeien.

Elk gesprek vertrekt vanuit een voorbereide opdracht waarop we verder werken en die je helpt nadenken over jezelf en je loopbaanverwachtingen. Op het einde komen al je inzichten samen en kan je vanuit een focus op je sterktes en je mogelijkheden verandering brengen in je loopbaan.

Je kan een loopbaankeuze maken die geworteld is in het verleden met oog op de toekomst.

Mijn doel

Een loopbaanbegeleiding bij ennu zal niet alleen over je loopbaan, maar ook over jou als mens gaan. Als je wilt groeien is het belangrijk dat je zelfbewuster wordt, en dat bereik je door alle aspecten van je persoonlijkheid te bekijken. Zo kan je ook bewuster omgaan met je loopbaan.

Tijd voor een gesprek?

Wil je samen op zoek gaan naar jouw potentieel? Neem contact op om erover te praten in een gratis verkennend gesprek.