Loopbaanbegeleiding in volle natuur en alle veiligheid

Loopbaanbegeleiding in volle natuur en alle veiligheid

Na 10 weken sluiting van mijn bureau begin ik stilaan terug ‘in real life’ mensen te ontmoeten, met de +1,5 meter te respecteren welliswaar (mijn nonkel noemt me ondertussen madam 1,5 meter 🙂 omdat ik ook privé voldoende afstand houden belangrijk vind).

Fijn, mekaar gewoon kunnen zien en niet via een scherm. Al heeft dat ook zijn waarde en voordelen en coach ik ook graag online. Het belangrijkste is dat de loopbaanbegeleiding voldoende veiligheid biedt niet alleen mentaal maar ook fysiek zodat we ons daar geen zorgen over moeten maken eens we op weg zijn en het vooral een verrijkend en inspirerend proces mag zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om veilig te kunnen werken. We kunnen al wandelend in gesprek gaan, wat ik ook voor de coronatijd al vaak deed. Als we binnen werken heb ik een scherm voorzien en wordt alles op voorhand schoon gemaakt. Een andere optie kwam enkele dagen geleden uit de lucht gevallen, toen medewerkers van het Duigemhof Bedrijvencentrum een grote picknicktafel installeerden in de tuin, op ongeveer 10 meter van het kantoor van ennu.

Deze tafel geeft de kans om buiten op veilige afstand, in de schaduw van enkele prachtige kersenbomen verder te werken aan jouw toekomst. 

Heb je nood aan een inspirerend gesprek?

Zijn er abstracte of concrete loopbaanvragen waar je mee zit? Neem meteen contact op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en samen kunnen schrijven aan jouw volgende professionele hoofdstuk.

Deel deze blog gerust met je vrienden!