Genieten!

Genieten!

Ik had beloofd een blog te schrijven over hulpmiddelen in de werkcontext. Mijn plan was om hier donderdagnamiddag aan te werken. Alleen heb ik me er niet aan gehouden.

Ik heb er voor gekozen om te genieten van de tijd die daardoor vrij kwam. Ik heb genoten van de zon, genoten van de tijd bij een vriendin die ik al veel te lang niet gezien had en ik heb afgesproken met iemand die ik graag zie en die het moeilijk heeft deze dagen. Uiteraard zorgden de huidige maatregelen tegen Corona ervoor dat ik wat afstand moest bewaren, maar toch heeft het deugd gedaan om in een zachte lentezon bij te praten met deze belangrijke mensen in mijn leven.

Ik ben zo blij met deze keuze dat ik dit met jullie wil delen in plaats van wat op mijn planning stond. Ik ben ook blij dat ik gekozen heb om een aantal persoonlijk belangrijke waarden te volgen ‘vrijheid, vriendschap, vertrouwen, genieten’.

Kunnen kiezen is enorm waardevol!

Dit betekende voor mij durven afstappen van een planning die ik gemaakt had om trouw te kunnen blijven aan wat voor mij belangrijk is.

En zo heb ik uiteindelijk toch iets geschreven over één van de belangrijke hulpbronnen in de werkcontext: autonomie, maar daar kom ik later 😉 nog op terug.

Waarden zijn persoonlijk en komen van binnenuit. Ze geven richting en helpen om beslissingen te nemen in je leven.

Welke waarden zijn belangrijk voor jou? En waarom zijn ze belangrijk? Ik wil je hier heel graag in begeleiden zodat ze ook jou kunnen helpen bij belangrijke beslissingen in je leven. Neem snel contact op om een eerste gratis kennismakingsgesprek te plannen!