Een gratis kennismakingsgesprek bij ennu, jouw nieuwe start.

Een gratis kennismakingsgesprek bij ennu, jouw nieuwe start.

Een kennismakingsgesprek is een eerste belangrijke stap in de loopbaanbegeleiding waar we aandacht geven aan jouw specifieke loopbaanvraag. 

Als het weer het toelaat gaan we naar buiten. Het is fijn om tussen de velden te lopen en al wandelend na te denken over jouw vraag. Uitgezonderd de occasionele tractor, is er geen verkeer en op een paar joggers en fietsers na wandelen en werken we er in alle rust en vertrouwelijkheid. Tijdens de wandeling komen we letterijk in beweging, een goede start om gericht te kunnen werken aan jouw volgende hoofdstuk.

Uiteraard vertellen we je ook hoe we de loopbaanbegeleiding bij ennu willen opstarten. Voor ons is het waardevol om te beginnen bij  jouw levensverhaal, bij wat er reeds op jouw weg is gekomen. Het is een manier om je te leren kennen zodat we met alle volgende oefeningen kunnen meedenken en een spiegel kunnen voorhouden. Na elk gesprek krijg je een gerichte opdracht wat de aanzet zal zijn voor ons volgende gesprek. Op deze manier krijgen we samen zicht op jouw competenties, groeikansen en nieuwe mogelijkheden.  We geven tips en adviezen die bijdragen aan het versterken van jouw loopbaancompetenties zodat je mee kan bewegen met de veranderende arbeidsmarkt.

Het kennismakingsgesprek geeft je de mogelijkheid om te weten te komen of de “klik” en het vertrouwen er is om samen te werken aan je loopbaan.

Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur en we proberen elkaar om de 2 weken te zien. Zeker in het begin van de loopbaanbegeleiding is het belangrijk om in de flow van het proces te blijven.

Doorheen de begeleiding proberen we nog regelmatig naar buiten te gaan. Veel denkoefeningen kunnen we al wandelend maken. In de omgeving van ons kantoor heerst een enorme rust, die je reeds ervaart als je de kasseiweg oprijdt richting Duigemhof.

Heb je nood aan een eerste gesprek?

Zijn er abstracte of concrete loopbaanvragen waar je mee zit?  Mogelijk kan een loopbaanbegeleiding bij ennu jou helpen om helderheid te krijgen over de volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de loopbaancheque van de Vlaamse Overheid. Neem gerust contact op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en samen kunnen schrijven aan jouw volgende professionele hoofdstuk.

Heeft deze blog jou geholpen? Laat het even weten op Facebook en deel hem gerust met je vrienden! Ik post elke maand een nieuwe blog, tussendoor kan je hier steeds terecht!