Aanpassing dienstverlening omwille van uitbraak Covid-19

Aanpassing dienstverlening omwille van uitbraak Covid-19

Het coronavirus zorgt ervoor dat we ons dagdagelijks leven drastisch moeten aanpassen.  Scholen schorsen de lessen en thuiswerk wordt even de norm. Winkels sluiten, café’s en restaurants zijn al even gesloten en samenscholingen worden verboden en dat allemaal om zo weinig mogelijk mensen te mobiliseren en samen te brengen om zo het Covid 19 virus in te dijken.

Door de maatregelingen vallen vele activiteiten weg en krijgen we tijd om andere dingen in ons dagdagelijks leven in te plannen. Misschien zorgt deze periode ervoor dat je even de tijd wil nemen om alles in een ander perspectief te bekijken en daar wil ik je graag bij ondersteunen als het gaat over je loopbaan. Door je loopbaancompetenties te versterken word je alvast mobieler op de arbeidsmarkt. 

Om mee te werken aan de inperking van het virus nodig ik je graag uit voor een online begeleiding. Het is even wennen maar uit ervaring met online supervisiegesprekken weet ik dat het even waardevol zal zijn. 

Heb je concrete vragen over hoe de loopbaanbegeleiding in deze tijden uitgewerkt wordt? Stuur me gerust een mailtje: Katja.kestens@ennu-loopbaancentrum.be