Hulpvorm vanuit een Holistische Visie

Hulpvorm vanuit een Holistische Visie

Vanaf heden werken we op een diepliggend niveau:

Veel mensen met pijnklachten en onverklaarbare symptomen melden zich aan bij ons in de praktijk. Onze therapeutische lichaamsbehandelingen brengen hierbij een evenwicht en verminderen ook hun klachten. Maar als er nog in de diepere lagen van je systeem onverwerkt trauma of onbewuste oorzaken zijn, zal dit effect altijd maar tijdelijk zijn.

Om bij onze cliënten ook op een diepliggend niveau te kunnen werken zijn we ons gaan bijscholen om via gerichte interactieve counseling een aanvullende hulpvorm te bieden. Hierbij kunnen we ook de bron van een klacht - belemmering - vastlopend patroon helder maken. Op die manier ontstaat er een diepgaande genezing van pijnklachten en symptomen.

Vanaf nu gebeurt onze hulpvorm vanuit een holistische visie door het geven van doelgericht lichaamswerk en wanneer gewild een aanvullend gesprek aan te gaan vanuit feiten, zonder oordeel of standpunt. Deze complementaire werking geeft een bewustzijn proces en brengt hiermee een positieve energie in beweging die mensen uit een negatieve spiraal halen, volgens hun eigen tempo en binnen hun eigen mogelijkheden - zijnskenmerken.