Energetische Therapie & Massagepraktijk Sawadi

Energetische Therapie & Massagepraktijk Sawadi geeft een Energetische Concept die mensen op een laagdrempelige en veelzijdige manier met zichzelf en of met anderen verbindt. Dit gebeurt via: Massages, Healings, Mediamieke communicatie en Begeleiding


Anne Elisabeth Haentjens is jouw Energetische begeleider en Energetisch masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie.

Welkom bij Energetische Praktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent. De praktijk bevindt zich op 50 m van de bushalte: Annekesstraat!

Anne Elisabeth gaat met de kracht van emoties en het lezen van energie, mensen helpen om ZICHZELF zichtbaar te maken, te uiten en met zuivere liefde alles wat gescheiden is, zoekgeraakt, opnieuw te gaan verbinden. Hoe werkt zij? Vanuit een holistische en onafhankelijke visie gaat zij 'observeren en luisteren' naar jouw problemen en/of belemmeringen. 

Volgens de 'gescheiden' fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand naar een tevreden en evenwichtig leven.


Helende Energetische Lichaamsbehandelingen

Haar Therapeutische massages gaan je zelfgenezend vermogen ondersteunen en bevorderen. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel gaat hierdoor worden versterkt. En jawel, ieder van ons bezit een zelfgenezend vermogen, alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel je mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Anne Elisabeth helpt je dan ook heel graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te gaan vinden.


Counseling - Ondersteuning bij je onderligende problemen - belemmeringen

We zijn geen coach die je via technieken leert omgaan met je klachten en zijn geen psycholoog die je helpt antwoorden te vinden op jouw hulpvragen. Als Gediplomeerd Therapeut gaan we opzoek naar je onderligende oorzaak van je proble(e)m(en) -  belemmering(en), en kunnen je wel verbinden met de meest efficiënte (externe) hulpvorm. We volgden onderbouwende opleidingen - bestaande methodieken in combinatie met eigen levenservaringen. Ontwikkelde een eigen zienswijze - manier van denken en zijn. Dat maakt de aanpak van Sawadi zo uniek!

We zetten onder anderen onderstaande werkwijzen in:

1. Mindfulness: Dankzij onze mindfulness-begeleiding leer je beter omgaan met stress, piekeren, burn-out of een depressie. We werken samen aan je communicatievaardigheden en stimuleren je creativiteit.

2. Communicatie: Je wil een persoonlijk doel bereiken of zoekt een manier om de ideeën die je hebt beter te uiten? Onze ‘communicatie’ begeleiding kan je daarbij helpen.

3. Psychognomie: Is praktische mensen kennis


Mediamieke communicatie

Via haar mediamieke communicatie gaat ze luisteren naar wat het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen! De Lenormand- & Chakrakaarten gaan je een andere insteek geven in bepaalde levenssituaties. Nadien ga je zelf aan de slag met de verkregen informatie en krijgt jouw leven een nieuwe wending!

Vergeet morgen, geniet nu!

Anne Elisabeth is een gediplomeerd en erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de Energetische Therapie & Massagepraktijk