Praktijk Sawadi

Praktijk Sawadi geeft een concept dat mensen op een laagdrempelige en veelzijdige manier met zichzelf en of met anderen verbindt. Dit gebeurt vanuit een Holistische visie.


Anne Elisabeth Haentjens is jouw Holistisch begeleider en  -masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie.

Welkom bij Praktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent. De praktijk bevindt zich op 50 m van de bushalte: Annekesstraat!

Anne Elisabeth gaat met de kracht van emoties en het lezen van energie, mensen helpen om ZICHZELF zichtbaar te maken, te uiten en met zuivere liefde alles wat gescheiden is, zoekgeraakt, opnieuw te gaan verbinden. Hoe werkt zij? Vanuit een holistische en onafhankelijke visie gaat zij 'observeren en luisteren' naar jouw problemen en/of belemmeringen. 


Helende Lichaamsbehandelingen

Haar Therapeutische massages gaan je zelfgenezend vermogen ondersteunen en bevorderen. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel gaat hierdoor worden versterkt. En jawel, ieder van ons bezit een zelfgenezend vermogen, alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel je mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Anne Elisabeth helpt je dan ook heel graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te gaan vinden.

 

Aparte Counseling - Ondersteuning bij je onderligende problemen - belemmeringen

Anne Elisabeth is geen coach die je via technieken leert omgaan met je klachten en ze is ook geen psycholoog die je helpt antwoorden te vinden op jouw hulpvragen. Vanuit een holistische visie gaat ze wel opzoek naar de onderligende oorzaak van je proble(e)m(en) -  belemmering(en), en ze kan je ook verbinden met de meest efficiënte (externe) hulpvorm. Ze volgde onderbouwende opleidingen - bestaande methodieken in combinatie met haar eigen levenservaringen. Ontwikkelde een eigen zienswijze - manier van denken en zijn. Dat maakt de aanpak van Praktijk Sawadi zo uniek!

Ondersteunende counseling - 90 minuten

Ze zet hierbij gecombineerd methoden in zoals:

1. Mindfulness: Dankzij mindfulness-begeleiding leer je beter omgaan met stress, piekeren, burn-out of een depressie. Ze werkt samen aan je communicatievaardigheden en stimuleert je creativiteit.

2. Communicatie: Je wilt een persoonlijk doel bereiken of zoekt een manier om de ideeën die je hebt beter te uiten? Haar ‘communicatie’ begeleiding kan je daarbij helpen omdat ze inzicht geeft in jouw communicatie-vorm en van diegene waarmee je zicht wilt verbinden..

3. Karakterkunde: Is praktische mensen kennis. Ben jij een analytisch, causaal, logish denkend persoon of eerder een gevoelsmens? Ze leert je hiermee jezelf beter te begrijpen op een diepgaander niveau.


IntuItieve counseling - 90 minuten

Via haar gave van 'afstemming' gaat ze luisteren naar wat het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen! Dit gaat je een andere insteek geven in bepaalde levenssituaties. Nadien ga je zelf aan de slag met de verkregen informatie en krijgt jouw leven een nieuwe wending!

 

Vergeet morgen, geniet nu!

Anne Elisabeth is een gediplomeerd en erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de gezellige en professionele Praktijk