Holistische Hulpverlening en Massagepraktijk Sawadi

Met de kracht van emoties en het lezen van energie, helpen wij mensen hun zichtbaar te maken, te uiten en met zuivere liefde alles 'wat gescheiden' is, zoekgeraakt, terug te verbinden.


Anne Elisabeth Haentjens is jouw Holistisch hulpverlener en Energetisch masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie.

Welkom bij Holistische Hulpverlening & Massagepraktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent. De praktijk bevindt zich op 50 m van de bushalte: Annekesstraat!

Anne Elisabeth haar passie is het conflict van de scheiding tussen het 'eigen waardesysteem' en 'jouw leven' te gaan ontdekken! Deze met elkaar verbinden is haar missie! Hoe werkt zij? Vanuit een holistische en onafhankelijke visie gaat zij 'observeren en luisteren' naar 'het' verhaal. Haar deskundigheid gaat haar hierbij helpen om als Holistisch hulpverlener gericht op te treden als:

  • Mediator: Bij meerdere partijen met verschillende verhalen, belevingen en tegengestelde belangen.
  • Coach: Bij een één op één situatie met persoonlijke doelen of een conflict met jezelf.
  • Therapeut: Bij het behandelen van emotionele storingen en of lichamelijke klachten die zijn ontstaan door een vastlopend patro(o)n(en)

Volgens de 'gescheiden' fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand naar een gelukkig en evenwichtig leven.


Helende Energetische Massages

Haar Massages gaan je zelfgenezend vermogen ondersteunen en bevorderen. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel gaat hierdoor worden versterkt. En jawel, ieder van ons bezit een zelfgenezend vermogen, alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel je mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Anne Elisabeth helpt je dan ook heel graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te gaan vinden.


Holistische Coaching & Therapieën

Via haar Holistische Coaching leert zij je veel beter omgaan met o.a.: stress, piekeren, burn-out, depressie. Je communicatie en creativiteit gaat hierdoor aanzienlijk verbeteren.

Haar Mindfulness, persoonlijke ontplooïng  of coaching, gaat je ontplooien naar jouw levensessentie. Z
ij gaat al jouw niveaus verbinden tot een geheel. Hierbij doet zij steevast een beroep op haar gevolgde opleidingen, levenservaringen en intuïtie. 


Holistische Kleurenanalyse en Stijl- & Figuur styling

Anne Elisabeth is een gediplomeerd Imagostylist. Haar Kleur – en Stijlanalyses gaan ook uit van een Holistische visie. De eigenheid van je persoonlijkheid gaat hierdoor verder en nog sterker ontwikkelen, maar niet veranderen. Jouw innerlijke kern wordt non-verbaal een reflectie naar je buitenkant en leefomgeving. Met haar Personal Shoppingservice, gaat ze niet voor kopieën van etalage outfits, maar enkel outfits die jouw persoonlijke stijl en figuur mooi gaan benadrukken! 


Spiritueel inzicht

Via haar Spirituele Inzichten gaat ze luisteren naar wat het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen! De Lenormand- & Chakrakaarten gaan je een andere insteek geven in bepaalde levenssituaties. Nadien ga je zelf aan de slag met de verkregen informatie en krijgt jouw leven een nieuwe wending!

Vergeet morgen, geniet nu!

Anne Elisabeth is een erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de Holistische Coaching & Massagepraktijk.

Contacteer ons Belgische massage federatie vzw