Energetische Therapie & Massagepraktijk Sawadi

Energetische Therapie & Massagepraktijk Sawadi geeft een Energetische Concept die mensen op een laagdrempelige en veelzijdige manier met zichzelf en of met anderen verbindt. Dit gebeurt via onze: Massages, Healings, Mediamieke communicatie en Begeleiding


Anne Elisabeth Haentjens is jouw Energetische hulpverlener en Energetisch masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie.

Welkom bij Energetische Hulpverlening & Massagepraktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent. De praktijk bevindt zich op 50 m van de bushalte: Annekesstraat!

Anne Elisabeth gaat met de kracht van emoties en het lezen van energie, mensen helpen om ZICHZELF zichtbaar te maken, te uiten en met zuivere liefde alles wat gescheiden is, zoekgeraakt, terug te gaan verbinden. Hoe werkt zij? Vanuit een energetische en onafhankelijke visie gaat zij 'observeren en luisteren' naar 'het' verhaal. 

Volgens de 'gescheiden' fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand naar een tevreden en evenwichtig leven.


Helende Energetische Massages

Haar energetische-, intuïtieve-, hoofdpijn- en kalmerende massages gaan je zelfgenezend vermogen ondersteunen en bevorderen. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel gaat hierdoor worden versterkt. En jawel, ieder van ons bezit een zelfgenezend vermogen, alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel je mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Anne Elisabeth helpt je dan ook heel graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te gaan vinden.


Mindfulness - Communicatie - Uitstraling

We zijn geen coach die je via technieken leert omgaan met je klachten en zijn geen psycholoog die je helpt antwoorden te vinden op jouw hulpvragen. We kunnen je wel verbinden met de meest efficiënte (externe) hulpverlening. We volgden onderbouwende opleidingen - bestaande methodieken in combinatie met eigen levenservaringen. Ontwikkelde een eigen zienswijze - manier van denken en zijn. Dat maakt de aanpak van Sawadizo uniek .

Er zijn 3 mogelijke trajecten:

1. Mindfulness: Dankzij onze mindfulness-begeleiding leer je beter omgaan met stress, piekeren, burn-out of een depressie. We werken samen aan je communicatievaardigheden en stimuleren je creativiteit.

2. Communicatie: Je wil een persoonlijk doel bereiken of zoekt een manier om de ideeën die je hebt beter te uiten? Onze ‘communicatie’ begeleiding kan je daarbij helpen.

3. Uitstraling: Heb je het gevoel dat je opgaat in de massa? Dat niemand je opmerkt of naar je luistert? Krijg je nooit een complimentje dat je straalt? Je lijkt soms wel onzichtbaar. Onze ‘Uitstralings' begeleiding leert je om je te tonen zoals je bent.


Mediamieke communicatie

Via haar mediamieke communicatie gaat ze luisteren naar wat het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen! De Lenormand- & Chakrakaarten gaan je een andere insteek geven in bepaalde levenssituaties. Nadien ga je zelf aan de slag met de verkregen informatie en krijgt jouw leven een nieuwe wending!

Vergeet morgen, geniet nu!

Anne Elisabeth is een erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de Energetische Therapie & Massagepraktijk