Energetische praktijk Sawadi

Jouw prakijk voor energetisch welzijn te Kruibeke


Anne Elisabeth Haentjens is jouw energetische therapeut, erkend door de Belgische Massage Federatie.

Dankzij onze behandelingen en massages wordt het zelfgenezend vermogen ondersteunt en bevordert. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel zal hierdoor versterken en jawel, ieder van ons bezit dit. Alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel onze mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Wij helpen je dan ook graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te vinden. Hierbij doen wij steevast een beroep op onze gevolgde opleidingen, levenservaringen en intuïtie..


Massages

Wij werken bij Energetische praktijk Sawadi te Kruibeke met 3 verschillende massages en deze hebben telkens een andere werking en andere behandelingsmethode.

  • Onze energetische en intuïtieve massages zijn vooral gericht op het loszetten van stramme spieren en ledematen. Toevoegen van energie en losmaken van eventuele blokkades. Bij een burn-out of depressie zullen deze (herhalende)massages genezend gaan werken.

  • De holistische edelsteenmassage is zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, spanningen, gewrichtsproblemen of stress. 

Therapieën

In onze energetische praktijk in Kruibeke bieden wij ook in de vorm van verschillende therapieën een mogelijke aanvulling op onze massages.

  • De holistic pulsing is vooral gericht op stress, spanningen, burn-out, driftbuien, emotionele trauma's, angsten, obstipatie en fysieke pijnen. Voor zwangere vrouwen is deze methode een heel goed alternatief voor de energetische massages of intuïtieve massages. Het zal vooral de benen, bekken en onderrug verlichten. Bijkomend door de wieg en strekbewegingen tijdens deze massage, geeft het een ontspannende werking voor zowel moeder als kind.
  • De edelsteen therapie wordt eerder gebruikt als aanvulling op onze massages en healingen. Dit vanwege de helende werking dat edelstenen hebben. Met onze mindfulness & persoonlijkheids- therapie gaan wij samen op zoek naar je eigen levensessenie. Wij maken een volledige, persoonlijke karakterschets met jouw talenten, valkuilen, best passende job, interieur, etc. Je krijgt antwoorden over jezelf en hoe jij jezelf vertaalt naar anderen en je leefomgeving. De unieke combinatie van deze therapie zet jou volledig in het 'NU' en zorgt ervoor dat jij met je gedrag & innerlijke beleving minder in conflict komt met de wereld om je heen.

Kleurenanalyse en figuur styling

Vanwege onze opleiding tot gediplomeerd imago stylist(kleurconsulent + Stylist + Visagist) kunnen wij jou ook helpen met opzoek te gaan naar kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken, welke kleding je pluspunten naar voor brengt en welke de mindere gaat camoufleren. Dit alles gebeurt vanuit een holistische visie. Na deze intense en inspirerende workshop(s) geven wij jou geen gefabriceerde kleurwaaier of stijlpaspoort mee, maar wel een individueel en geïllustreerd boek waar enkel jouw persoonlijke kleuren en/of stijl in worden uitgewerkt. Deze workshop(s) duren telkens 2 dagen en wordt aangeboden aan dames, heren en koppels. Deze workshop(s) kan je ook combineren met personal shopping waarin wij samen met jou naar de perfecte outfit gaan zoeken die ook te combineren valt met eerder gekochte kleding. Onze personal shopping hoeft niet gecombineerd te worden. Je kan gerust individueel voor onze personal shopping service kiezen.


Spiritueel inzicht

Spiritueel werken wij vooral rond het opschonen & magnetiseren van de aura, chakra healing en lenormand inzicht. Onze Aura- en Chakra Healing gaan steeds gecombineerd met elkaar of worden gedaan als aanvulling op een van de massages of therapieën. Onze lenormand inzichten zijn niet voorspellend, maar begeleiden jou eerder naar meer inzicht vanuit een ander perspectief in bepaalde (levens)situaties en zullen hierdoor verandering en zelfontplooiing brengen. Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen begroeten in onze Energetische Praktijk Sawadi te Kruibeke.

Contacteer ons Belgische massage federatie vzw