Elektriciteitswerken BVT Electro

Uw elektricien te Herent voor domotica, ventilatie, zonnepanelen en verlichting

Elektricien

Onze jarenlange ervaring garandeert een tijdige oplevering en perfecte afwerking. BVT Electro uit Herent zorgt voor een totaaloplossing voor nieuwbouw en verbouwingen, gaande van domotica, ventilatie, zonnepanelen en verlichting. Een samenwerking met  BVT Electro is kiezen voor vakmanschap en kwaliteit

Elektriciteitswerken

Onze jarenlange ervaring garandeert een tijdige levering en perfecte afwerking. We zorgen voor een totaaloplossing voor nieuwbouw en verbouwingen.

Professionele verlichting

In overleg met de klant maken wij een elektriciteits- en verlichtingsplan dat volledig op uw noden is afgestemd. Ook voor armaturen kan je bij ons terecht.

Ventilatie systemen

Een ventilatiesysteem voorziet je huis van gezonde lucht en binnenklimaat. Een goede keuze om dit door een expert te laten uitvoeren.

Domotica en automatisatie

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van QBUS domotica. Meer comfort en minder energie verbruik door verschillende toepassingen op elkaar af te stemmen.

Zonnepanelen

Leveren en plaatsen van zonnepanelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van uw gezinssituatie en uw energiegebruik.