Elektriciteitswerken GVDB

Uw elektricien te Heist-op-den-Berg gespecialiseerd in elektriciteitswerken, zonnepanelen en warmtepompen

Elektriciteitswerken Heist-op-den-Berg

Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck (GVDB) uit Heist-op-den-Berg begon als een kleine VOF in 2003. Het jonge bedrijf groeide en werd in 2007 omgevormd tot een BV. Nieuwe trends werden en worden nog steeds opgevolgd. Tot op heden is het bedrijf gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, gaande van een particuliere woning tot het plaatsen van elektriciteitsvoorzieningen in de industrie. Ook voor domotica, databekabeling, automatisatie van poorten en hekken, zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, videofonie en parlofonie in de regio Heist-op-den-Berg kan u bij ons terecht. Onze missie is om onze klanten op een kwaliteitsvolle manier te helpen van de start tot de afronding van de elektriciteitswerken. Klantvriendelijkheid dragen we dan ook hoog in het vaandel. Ook nieuwe trends op de markt worden van kortbij opgevolgd.

Videofonie & camerabewaking

Veiligheid wordt hoe langer hoe belangijker. Wij kunnen uw winkel, bedrijf, huis,… beveiligen met camerabewaking. Zowel door gebruik te maken van analoge camera’s als IP camera’s. U kan de beelden automatisch laten opslaan op uw PC of externe harddisk. U kan deze beelden opvragen via internet of smartphone vanop elke plaats in de wereld. Een internetverbinding is dan wel noodzakelijk!

Domotica

Deze term is afkomstig van Domus (huis) en elektronica. Domotica zorgt ervoor dat het gebruiksgemak in uw huis verhoogd wordt. Niet enkel door de hoogtechnologische snufjes, maar in het bijzonder door eenvoudige dingen. Domotica is dus niet noodzakelijk duur. Het varieert van zeer eenvoudige praktische toepassingen tot zeer uitgebreide technologie.

Elektro

Wij plaatsen de elektriciteitsvoorzieningen in een particuliere of industriële nieuwbouw en zorgen eveneens voor het onderhoud ervan. Ook het onderhoud van elektrische machines.

Data

U kan bij Elektriciteitsweken GVDB terecht voor het klaarmaken van computernetwerken met CAT5 en CAT6. Dit vanaf het plaatsen van de leidingen tot en met het afwerken van uw patchkast.

Zonnepanelen

Warmtepompen

Laadpalen