Elektricien Elparo

Elektricien uit Hamont-Achel voor zonnepanelen, thuisbatterijen & elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Elektricien Elparo is gevestigd in Hamont-Achel, u kan er terecht voor alle algemene elektriciteitswerken gaande van zonnepanelen tot poortopeners.

Maak uw eigen groene energie...

U heeft er waarschijnlijk al veel over gehoord, maar meestal is het niets concreets. Het bestaat wel... maar wat is het nu eigenlijk? Eigen stroom opwekken dankzij het gebruik van photo-voltaïsche panelen. Wat zijn photo-voltaïsche panelen? Waarom zou ik hier in investeren? Wat komt er allemaal bij kijken? En vooral: wat kost het?

Waarom zonnepanelen?

☞ Vervuiling. Door te kiezen voor een PV-systeem, zorgt u ervoor dat er in de huidige energie-centrales minder fossiele brandstoffen verbruikt moeten worden. Zo zal een PV-systeem van 8,5 m² aan modules (dit komt overeen met een systeem van 1 kWp*) de CO2 uitstoot verminderen met 700 kg per jaar! Dit komt ongeveer overeen met 3000 km rijden met een hedendaagse auto.

*kWp staat voor “kilo-watt piek”. Dit is het piek-vermogen voor een PV-systeem

☞ Energieprijzen. Onze olie is bijna op. Er zijn voorspellers die ons voldoende voorraad geven tot 2050, maar er zijn ook minder optimistische voorspellers die het jaar 2017 als limiet opgeven. Hierdoor zullen de olieprijzen binnen een aanzienlijke tijd veranderen in de negatieve zin voor de consument, en dus zal op termijn ook de prijs van de energie omhoog gaan. Als u een PV-systeem geïntstalleerd hebt, zal u van deze prijsstijging niets - of toch zeker minder - merken, u wekt namelijk uw eigen stroom op.

☞ Zuiniger. Als u uw eigen groene stroom opwekt, zal u als het ware automatisch minder stroom proberen te verbruiken, u bent “er meer mee bezig”. Een reden dat u dit zal doen is dat u minder afhankelijk wil zijn van de grote energie-leveranciers. Een nog belangrijkere reden is dat u uw overschot aan groene energie kunt “verkopen” aan de energiemaatschappij. U verdient dus als het ware geld “op het dak”. En doordat u minder stroom gaat verbruiken, zal ook op deze manier de CO2 uitstoot verminderen.

Poortopeners

Wij zijn niet alleen installateur van zonnepanelen, ook brengen wij de poortopeners tot bij u. Maak het uzelf makkelijk door te kiezen voor poortopeners. Als verdeler & installateur voor merken als GiBiDi en CAME bieden wij u een heerlijke luxe aan. Deze luxe is echter geen overbodige luxe. Als u een poortopener plaatst kan u in aanmerking komen voor subsidies uitgebracht door de overheid Als u meer wilt weten over prijzen kan u altijd contact opnemen met ons.

Thuisbatterij

Bereid je helemaal voor op het stroomnet van de toekomst door te investeren in een thuisopslag systeem. Door een batterij te koppelen aan thuisnet sla je de energie die je zelf produceert op tot je hem zelf weer nodig hebt. Hierdoor zal je het publieke stroomnet minder belasten doordat je geen stroom op het net plaatst. Op deze manier draag je bij tot een efficienter stroomnet, een efficienter gebruik van groene energie, en ben je helemaal klaar voor het toekomstige smartgrid systeem.

Lees verder →