ELEKTRICITEITSWERKEN DIMITRI DEMAREST TE JABBEKE

Na meer dan 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in de wereld van elektriciteit, domotica en automatisatie was het tijd om de stap naar zelfstandigheid te zetten. In 2015 werd deze droom dan ook een feit en Elektriciteitswerken Demarest Dimitri werd de naam van mijn zaak.

Als zelfwerkend patroon hou ik steeds de vinger aan de pols zodat een perfecte uitvoering een feit blijft bij elke opdracht. Of het nu gaat om kleine of grotere projecten, u kan op mij rekenen! U kan steeds een aanvraag doen voor een gratis offerte op maat van de uit te voeren werken. Hebt u zelf geen kaas gegeten van elektrische installaties en dienen er werken uitgevoerd te worden in uw woning regio Jabbeke? Aarzel dan niet en bel mij vandaag nog! Ik sta u graag bij met correct advies.

Dimitri Demarest is uw elektricien gevestigd in Jabbeke, die u graag helpt bij de installatie, renovatie of herstelling van alle elektriciteitswerken. Heeft u een defect? Wilt u een extra schakelaar? Gaat u bouwen of verbouwen? Dan zit u bij Dimitri Demarest goed!

 

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Totaalprojecten voor nieuwbouw of renovatie? Heeft u kortsluiting? Doet uw zekeringskast lastig? Of kleine herstellingen? Op Dimitri Demarest kan u rekenen, we zoeken samen met u voor een definitieve oplossing! Aarzel niet om ons te contacteren, zowel voor kleine herstellingen als grotere elektriciteitsprojecten in de regio Jabbeke.

 

LAADPALEN

De verkoopcijfers van elektrische wagens nemen fors toe. Uiteraard hebt u voor uw elektrische auto ook thuis een laadpunt nodig die ervoor zorgt dat u na het opladen terug de baan op kunt. Ook hiervoor kan u terecht bij Demarest Dimitri. Meer info gewenst over vernieuwing of plaatsing van elektrische installaties regio Jabbeke? Bel of mail dan.