Eetcafé Germinal

Uw eetcafé & danscafé te Aarschot met biljart en darts

Cafe Aarschot

Eetcafé Germinal is uw (dans)café in Aarschot met een ruim assortiment aan bieren. Zaakvoerder Kris Meervis en zijn team zorgen voor een vriendelijke, gastvrije bediening zodat een bezoekje aan Eetcafé Germinal zeker de moeite loont. U kan er terecht voor biljarts, darts en andere leuke caféspelen. Verschillende verenigingen hebben hier dan ook hun thuisbasis.

Nog een écht Osschots café

Eetcafé Germinal bestaat al sinds jaar en dag en is een begrip in Aarschot waar het gezellig zitten is, binnen of op het terras. Wanneer er (live)sportwedstrijden plaatsvinden kan u deze in het café te Aarschot komen volgen. Het volkscafé ademt nostalgie uit en laat u dan ook graag genieten van snacks, bieren, koffies, frisdranken en zoveel meer.

Feestzaal Aarschot

Bent u op zoek naar een feestzaal in Aarschot? Eetcafé Germinal stelt een feestzaal ter beschikking waar u met zo’n 100 personen terecht kan voor allerlei feestjes. De zaal is geschikt voor al uw privéfeesten zoals verjaardagen of jaarlijkse familiefeesten. Eetcafé Germinal in Aarschot beschikt over veel parkeerruimte, wat het een ook geschikte locatie maakt voor koffietafels, communiefeesten/lentefeesten en doopfeesten. U bent steeds welkom met uw gasten, ongeacht het soort evenement.

Evenementen

Tevens organiseert Kris regelmatig shows zoals Schlagerfeesten met bekende zangers zoals Johan Veugelers, Sammy More en zovele andere topartiesten. Eetcafé Germinal is de thuishaven van vele verenigingen en stelt zijn feestzaal ook ter beschikking als vergaderruimte.