BEKIJK HIER MIJN FACEBOOKPAGINA »

Drogisterij De Mottebal

Uw drogisterij te Aarschot voor onderhoudsproducten en schoonmaakproducten

Bij Drogisterij De Mottebal te Aarschot vindt u een uitgebreid assortiment van onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen alsook ongedierteverdelgers, insectenverdelgers en onkruidverdelgers. Daarnaast vindt u in onze drogisterij te Aarschot ook een groot gamma aan voedingssupplementen en etherische oliën.

We zijn verdeler van Lampe Berger, een product dat uw huis ontgeurd, zuivert en verfrist. We geven u graag tips en advies bij het zoeken naar een product en helpen u de juiste keuze te maken uit ons aanbod. We hebben allerhande ontvlekkers en ook textielverf.

We hebben een gamma voor wie bier, wijn of kaas wil maken. De belangrijkste dingen zijn steeds op voorraad, maar ook voor grotere bestellingen kan u bij ons terecht. Drogisterij De Mottebal is verdeler van Brouwland.

Onderhoudsproducten: Producten voor dagelijkse en wekelijkse schoonmaak maar ook voor de grote kuis van vloeren, muren, meubels, textiel, leder, metalen (koper, zilver, tin, ...), ontstoppers, activator voor septische put, ...

Schoonmaakmaterialen: Er is een diversiteit aan borstels, borstelstelen, aftrekkers, ruitenaftrekkers, dweilen, zemen sponsen, handschoenen ....

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!