Fotoalbums

Vers Roomijs Dendermonde

Roomijs om van te dromen...

Liefde voor het vak en voor de natuur, daar draait het om bij Dream Ice te Dendermonde. Sinds 1992 serveren we dan ook enkel bolletjes van de bovenste plank, geen allegaartje van kunstmatige kleur- of smaakstoffen maar echt zuiver artisanaal roomijs, bereid op basis van verse gepasteuriseerde hoevemelk.

39 verschillende smaken

Om te kunnen toezien op de kwaliteit van ons product wordt alles in eigen atelier vervaardigd en kopen we altijd persoonlijk onze ingrediënten aan. Zo kunnen we u al 39 verschillende smaken voorschotelen, stuk voor stuk volgens ons persoonlijk recept.

We bieden u graag keuze...

In ons ijssalon, gelegen in de Broekstraat te Baasrode (Dendermonde), kunt u zowel terecht voor een hoorntje als een doosje naar smaak. Maar misschien ziet u het groter en heeft u iets speciaals te vieren? Aarzel niet om ons te contacteren! Of kom is langs in onze zaak indien u meer informatie wenst of een bestelling wil plaatsen.

Bekijk ook zeker eens onze website waar u het volledige assortiment kan terugvinden, en ook een paar feest specials.

Nieuws & activiteiten

Dream-Ice beste ijsverkoper van Dendermonde

Dream-Ice is verkozen tot beste ijsverkoper van Dendermonde en omstreken HLN ging de voorbije weken op zoek naar de lekkerste ijsjes in Vlaanderen. In regio Dendermonde is Dream-Ice, uit de Broekstraat, verkozen tot beste zaak, met 1.000 stemmen! Een welgemeende dikke merci aan iedereen die...
lees meer
Dream-Ice beste ijsverkoper van Dendermonde
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dream Ice.

Contact

Dream Ice

Broekstraat, 9200 Baasrode
  • Ambachtelijk roomijs
  • Ijssalon
T052 21 55 18
Ond. nr.0763.139.580

Bekijk hier onze openingsuren.