Het Suikerideetje

Webshop voor doopsuiker, suikerbonen en geboortekaartjes te Herent

De komst van een baby is één van de mooiste momenten uit uw leven. Terwijl uw buikje boller wordt heeft u zoveel om het hoofd. Het Suikerideetje te Herent nabij Leuven helpt u echter met alle plezier met een paar taakjes. We beschikken over een ruim assortiment doopsuikers om iedereen te plezieren. Bovendien heb je bij ons ook de mogelijkheid om er uw personal touch aan te geven.

Ons gamma doopsuiker is zo opgesteld dat wij de juiste producten hebben voor zowat elke levensgebeurtenis, stap voor stap. Van geboortes, naar communies tot huwelijken. Indien u vragen heeft of iets specifieks zoekt staan wij met alle plezier ter uw beschikking. Samen zoeken we het uit!

Ben je op zoek naar een leuk en blijvend geschenkje.... als enige in Vlaams-Brabant beschikken wij ook over de volledige prachtige armbanden en sleutelhangers van de collectie Sweethearts! Een ideaal geschenkje voor oma, meter..... of een doosje met een vraagje... Wil jij mijn meter zijn? Wil jij mijn peter zijn?

Neem gerust al eens een kijkje op onze webshop! Kom je graag eens langs? Geen probleem, na een seintje of een mailtje voor een afspraak ontvangen wij jou met de glimlach en maken wij de nodige tijd voor jou in een rustige omgeving, zodat u rustig kan kiezen ;-)

Via onze klusjesdienst (www.klusjesdienstfreddy.be) kunnen wij u in geen tijd verder helpen met bv de opbouw van de kinderkamer.

⇨ of bezoek onze webshop ⇦