Donkers-Cuypers Uitvaartverzorging

Uw begrafenisonderneming, begrafenissen, uitvaartbegeleiding voor Hasselt

Uitvaartverzorging Hasselt

Afscheid nemen van iemand die u dierbaar is, veroorzaakt veel verdriet. Plots zijn er vele vragen waarop u niet onmiddellijk een antwoord weet. Donkers-Cuypers Uitvaartverzorging garandeert u steun en deskundige begeleiding in deze droeve dagen. Wij staan garant voor een uitvaart van A tot Z. U kan bij ons terecht voor een allesomvattende uitvaartverzorging. Wij zorgen ervoor dat U in alle rust en sereenheid afscheid kan nemen van uw dierbare met een uitvaart volkomen naar uw wens.

Administratieve diensten

Het hoeft niet gezegd dat bij een uitvaart een en ander komt kijken. Binnen een korte tijd moet veel geregeld worden. De familie kan uiteraard veel zelf doen, maar meestal wordt hiervoor een begrafenisondernemer aangesproken. Laat Donkers-Cuypers Uitvaartverzorging daarom uw zorgen verlichten. Wij nemen graag de administratieve verplichtingen voor u op.

Uitvaartverzekering

Op de dag van uw overlijden zullen uw naverwanten zware kosten moeten dragen: begrafeniskosten, erfenisrechten, enz... Met een uitvaartverzekering bespaart u hen financiële zorgen. Denk nu al aan alles, voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. Bovendien bepaalt u zelf de precieze uitvoering van uw wensen.

Rouwdrukwerk

Wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw rouwdrukwerk, waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke inbreng. Wij beschikken over een ruim assortiment rouwbrieven, rouwkaarten, rouwprentjes (met of zonder foto) en rouwbedankingen. Alles gebeurt in eigen beheer, waardoor een snelle en efficiënte service wordt gegarandeerd. Ook tijdens het weekend.

Grafmonumenten

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van grafmonumenten. (Grafstenen, urnen en columbariumplaten) Graag helpen wij u door samen een mooi, gepersonaliseerd grafmonument te ontwerpen. Iedere persoonlijkheid is uniek en dat weerspiegelt zich in de keuze van het grafmonument. De laatste rustplaats van uw dierbare is tenslotte ook de plek waar uzelf bij ieder bezoek tot rust wil komen.