Dogs XL Hondensalon

Uw trimsalon en hondenkapsalon te Herzele met specialisatie middelgrote en grote rassen

Dogs XL uitgebaat door verzorgster Noor

Noor De Cock is uw gediplomeerd hondentrimster voor het vakkundig trimmen en verzorgen van uw geliefde hond. Dogs XL is gevestigd op twee locaties; Herdersem en Ressegem. Na het behalen van mijn diploma in 2012 liep ik nog een hele tijd stage om meer praktijkervaring op te doen. Sinds 2013 is Dogs XL een feit in Herdersem. Pas in 2019 werd ook het trimsalon te Ressegem geopend. Ook vandaag staan bijscholingen nog regelmatig op de planning zodat ik uw viervoeter steeds de best mogelijke zorg kan geven.

De naam laat het niet vermoeden, maar zowel grote als kleine honden zijn welkom. Opgelet: momenteel is er een klantenstop voor plukvachten.

Vanaf de start koos ik ervoor om hond per hond op afspraak te ontvangen. Dit zorgt voor een huiselijke, maar professionele sfeer.

Het aanbod

Het comfort van de hond is het allerbelangrijkste! Daardoor kan een eerste behandeling wat langer duren, gezien de hond zich mogelijks nog moet aanpassen. Het is zeer belangrijk om de hond zo weinig mogelijk stress te bezorgen. Ik doe niet enkel aan vachtverzorging, maar wil de hond ook graag een verwenmomentje bezorgen.

Uiteraard bied ik een volledige verzorging aan, die wordt aangepast aan de noden van uw hond. Maar eveneens kan u bij Dogs XL ook terecht voor specifieke behandelingen zoals het knippen van nagels of het wassen en drogen van uw hond.

Verder help ik u graag wanneer u informatie wenst over het aanschaffen van een hond / pup of wanneer u vragen heeft over dagelijkse verzorging, voeding, shampoo, …

Ook is er een minishop aanwezig waar je shampoo, parfum, strikjes,… kan terug vinden.

Puppy’s krijgen gewenning cadeau!

Jong geleerd is oud gedaan. Voor een hond is een bezoek aan het trimsalon een hele ervaring. Het is dan ook aangewezen op een pup zo snel mogelijk kennis te laten maken met een bezoekje aan het trimsalon. Uw pup leert dat wassen, kammen en föhnen echte verwenmomentjes zijn. Zowel de hond, het baasje als ikzelf zullen hier in de toekomst baat bij hebben, waardoor de behandelingen ook vlotter zullen verlopen. Graag geef ik iedere pup (vanaf 8 weken tot 16 weken) één gewenningsbeurt gratis. De gewenningsbeurt omvat wassen, föhnen en nagels knippen van de pup.

Trimsalon Dogs XL Herzele

Producten

Trimsalon Dogs XL Herzele

Foto's

Trimsalon Dogs XL Herzele

Contact