Doggies Total Care

Uw hondenopvang, hondentrimsalon, hondenmassage te Arendonk

Mijn naam is Annemiek de Lange. Ik ben getrouwd met Peter en wij wonen in Arendonk. Wij hebben zelf 3 honden. Lees hieronder meer...

Prijslijst I Hondenopvang I Trimsalon I Massage I Contact

Doggies Total Care Arendonk 1

Toen wij een oppasadres zochten voor onze honden kwamen we er achter dat dit niet gemakkelijk te vinden was. Wij houden niet van pensions met buitenkennels en vrienden vinden de opvang van 1 hondje nog wel leuk maar 3 van die rakkers is vaak te veel van het goede. Wie laat er nu een vreemde hond in zijn huis en laat het ook nog in het gezin meedraaien. Wij dus. Uw hondenopvang te Arendonk!

Doggies Total Care Arendonk 2

We hebben een schitterend grote tuin in Arendonk die de mogelijkheid biedt aan honden om lekker te spelen met elkaar, schaduwplekken op te zoeken bij warm weer en als een roedel met elkaar om te kunnen gaan.

Doggies Total Care Arendonk 3

Tegenwoordig werk ik in de ochtend voor een poetsbedrijf. Dit houdt in dat de honden overdag een paar uur alleen moeten kunnen zijn. Ik ben in 2014 de opleiding honden trimmen gaan volgen aan Trimschool Nederland in Spijkenisse. Trimmen doe ik op maandag, woensdag, donderdag middag en op vrijdag de hele dag. Ik ben dan dus thuis. De honden kunnen dan samen binnen en buiten spelen. Ze kunnen gaan liggen en doen wat ze willen. Op zaterdag en in de avond trim ik bij uitzondering.

Doggies Total Care Arendonk 4

Het omgaan met honden is mijn grootste hobby. Daarom heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Daarom ben ik met veel plezier begonnen met een kleinschalige honden opvang, een honden trimsalon, een hondenwassalon en honden massages te Arendonk.

Hondenopvang

Benodigdheden: het inentingsboekje, voer en een kussen of deken met de geur van thuis. Op de dag dat ze aankomen, zullen ze eerst kennis maken met de honden die hier al aanwezig zijn. Als iedereen rustig rond snuffelt, kunnen we naar binnen en zijn de honden vrij om te gaan en staan waar ze willen. Kennismaken gebeurt zonder dat de baasjes er bij zijn, om de rust bij mezelf en in de groep te krijgen en te houden.Doggies Total Care Arendonk 5

De honden krijgen hier 2x per dag voer wat van huis meegebracht moet worden. Als u geen eigen voer meebrengt, krijgen ze bij ons voer. Hiervoor wordt 2 euro per dag in rekening gebracht.

Doggies Total Care Arendonk 6

De honden kunnen in de zomer de hele dag zowel buiten als binnen lopen en liggen waar ze willen. Er liggen en staan overal kussens en manden op de grond en natuurlijk is er hun eigen kleed. Slapen doen de honden in huis. In de huiskamer, (bij)keuken, hal, waar ze maar willen. De honden liggen bij voorkeur niet alleen. Ze liggen bij elkaar in een ruimte, in een bench, zodat er 's nachts of als we weg zijn niets kan gebeuren.

Doggies Total Care Arendonk 7

Als u zelf kennis wilt komen maken is dit geen probleem. We laten graag zien hoe wij hier te werk gaan. Uw hond mag dan niet mee. Het kennis maken tussen de honden doe ik zonder eigenaars. Hiervoor kan wel een oefenafspraak gemaakt worden. Uw hond heeft zijn vakantieadres dan al eens gezien en geroken en kan spelen met de honden die er aanwezig zijn.

Hondentrimmen

Bij hondentrimsalon Doggies Total Care kunt u terecht voor de complete trimbehandeling van de hond door een gediplomeerd hondentrimster! Wat wil zeggen: Ik was, kam, borstel, pluk, knip of scheer de hond, net wat nodig is voor de vacht van uw hond. Elke hond wordt gewassen, dit is standaard bij een trimbeurt. Ook worden eventueel de nagels geknipt, het haar voor de ogen weggeknipt, de oren verzorgt en de anaalklieren geleegd als dit nodig is. Ook voor sterk verharende honden bent u in de hondentrimsalon op het goede adres.

Doggies Total Care Arendonk 8

Doggies Total Care Arendonk 9

Ik werk altijd op afspraak, en plan de tijd ruim in zodat ik alle aandacht aan uw hond kan besteden. Voor nieuwe, angstige, oudere honden neem ik de tijd. Er wordt een klantenkaart gemaakt, waarop de gegevens van u en de hond genoteerd worden, er wordt bijgehouden wat de behandeling geweest is en de eventuele bijzonderheden. Zodat bij de volgende behandeling niet alles weer uitgelegd hoeft te worden. Een borstelbeurt, alleen nagels knippen of alleen wassen en drogen is na telefonisch contact natuurlijk altijd mogelijk. En wij bieden de mogelijkheid van een puppiebehandeling. Dit houdt in dat we uw puppie laten wennen aan de geuren en geluiden van de trimsalon. Dit doen we totdat de pup16 weken is voor de helft van de prijs.

Doggies Total Care Arendonk 10

Soms kan het zijn dat de hond na de behandeling een beetje uit zijn ‘doen’ is, zoals springen, met de kop schudden en zijn lichaam gaan besnuffelen. Maakt U zich geen zorgen hierover, Uw hond moet ook wennen aan zijn nieuwe uiterlijk en aan het “gevoel”. Verder kan de hond ook moe zijn na de trimbeurt, dit is ook heel normaal. Ik ben dan ook een paar uur met de hond bezig geweest.

Doggies Total Care Arendonk 11

Doggies Total Care Arendonk 12

Doggies Total Care Arendonk 13

Doggies Total Care Arendonk 14

Doggies Total Care Arendonk 15

Doggies Total Care Arendonk 16

Doggies Total Care Arendonk 17

Doggies Total Care Arendonk 18

Doggies Total Care Arendonk 19

Doggies Total Care Arendonk 20

Hondenmassage

Massage geeft energie. Massage raakt vele doelen. Biedt lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwicht. Ontspant de spieren voor, tijdens, na prestatie of tijdens een stress situatie. Verbetert de bloed- en lymfecirculatie. Verhoogt de afvoer van afvalstoffen. Stimuleert de gezondheid van de huid en onderliggende weefsels en organen. Uw hondenmassagesalon te Arendonk.

Doggies Total Care Arendonk 21

Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen.
Doggies Total Care te Arendonk!

CONTACTEER ONS