Dierickx Automatisatie

Rolluiken, zonweringen, sectionaalpoorten, voorzetrolluiken, automatisatie en hekwerk te Beveren

Dierickx Automatisatie te Beveren is gespecialiseerd in zonwering, pergola's met waterdicht doek, sectionaalpoorten, automatisaties, hekwerk , rolluiken op zonne-energie en voorzetrolluiken. Dierickx Automatisatie is een familiebedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel houdt. We hebben een toonzaal ter beschikking waar u demomodellen kan bezichtigen. Uiteraard komen wij ook bij u ter plaatse om de situatie te bekijken. Wilt u meer informatie over ons? Ga dan zeker eens door onze website of contacteer Dierickx Automatisatie in Beveren.

Terrasoverkapping

Lees meer...

Dierckx automatisatie Beveren

Dit kan als vrijstaande constructie of als een aanpaling aan uw huis. Men kan opteren voor een gesloten constructie met screens, glas of enkel een lamellendak met open zijkanten.

Zonwering

Lees meer...

Dierckx automatisatie Beveren

Dierickx Automatisatie in Beveren biedt u een ruim gamma zonwering aan. U heeft de keuze uit: binnenzonwering, buitenzonwering en Outdoor Living.

Sectionale poorten

Lees meer...

Dierckx automatisatie Beveren

Deze poorten worden ook steeds op maat gemaakt. Onze poorten zijn Belgisch fabricaat. Sectionaalpoorten kunnen manueel of met een motor bediend worden.

Voorzetrolluiken

Lees meer...

Dierckx automatisatie Beveren

Rolluiken zijn inbraakvertragend, werken isolerend en geschikt voor geluidsdemping van straatlawaai. Voorzetrolluiken op zonneënergie en rolluiken met lamellen en ingewerkte hor

Automatisatie

Lees meer...

U kan vanuit uw auto uw hek en/of garagepoort te openen. Niet meer uit te stappen, in de regen, of achter uw sleutels zoeken. Eén enkele druk op de afstandsbediening volstaat.

Dierckx automatisatie Zonwering

Hekwerk

Lees meer...

Dierckx automatisatie Beveren

Zowel draai- als schuifhekken zijn mogelijk in alle ral-kleuren bij Dierickx Automatisatie te Beveren. Deze hekken zijn zo behandeld dat ze niet meer herschilderd moeten worden.

Heeft u graag meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons