Memoria

Uw dierencrematorium, huisdieren cremeren en funerarium huisdieren regio Leuven

Memoria

Uw herinnering

Memoria kiest voor een menswaardig afscheid van uw huisdier. We maken dan ook graag tijd voor u. We overleggen samen met u hoe u het afscheid wenst en zoeken naar de juiste manier, met respect voor uw huisdier. Dit kan bij ons of bij u thuis besproken worden, zoals u wenst. Wij kunnen uw overleden huisdier thuis of bij de dierenarts ophalen. Of u brengt het zelf tot bij ons.

Crematie

Met respect

De crematie kan uitsluitend individueel gebeuren. Wij zorgen voor een optimale opvang en liefdevolle behandeling van uw huisdier. Iets waar u beiden alle recht op hebt.

Afscheid

In alle rust

U vindt bij ons afzonderlijke wachtruimtes waar u in alle rust kunt omgaan met uw verdriet en het verlies van uw huisdier. In de afscheidsruimtes brengt u een laatste groet en krijgt u al de tijd die u nodig hebt om afscheid te nemen. Deze ruimtes zijn warm, huiselijk en comfortabel ingericht en bieden de mogelijkheid om steun te zoeken bij elkaar. Uw huisdier wordt er met de grootste zorg opgebaard in een passende sfeer.

Aandenken

Een tastbare herinnering

U vindt bij Memoria een uitgebreid assortiment aan urnen, juwelen en gedenkplaatjes, die u vrijblijvend de gelegenheid geven een herinnering aan uw huisdier te kiezen.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE