Dierenartsenpraktijk AVALON

Uw dierenarts te Heist-op-den-Berg voor alle huisdieren

U kan bij Dierenartsenpraktijk AVALON te Heist-op-den-Berg terecht voor het volgende:

Medische consultaties

Wie kent uw huisdier beter dan u? Niemand. Zijn gedrag verandert, je vindt hem ‘raar’, hij eet minder, slaapt veel, verstop zich of lijkt ziek maar je weet niet goed wat …

Lees meer...

Preventieve zorg

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dit is ook van toepassing in de diergeneeskunde. Wacht dan ook niet tot uw huisdier ziek is om uw dierenarts te raadplegen.

Lees meer...

Identificatie

Identificatie is verplicht: Voor alle honden ouder dan 4 maanden. Voor alle honden en katten in geval van overdracht of verkoop. Voor alle katten vanaf 1 januari 2016.

Lees meer...

Tandheelkundige zorg

Een goede tandverzorging voorkomt een slechte adem, verlies van tanden of meer substantiële orale ziekten. Wij zijn uitgerust met een tandheelkundige infrastructuur.

Lees meer...

Oogheelkunde

Wij staan tot uw beschikking voor zowel oogonderzoek als voor operaties. Van een eenvoudige lopend oog tot misvormde oogleden zullen wij voor u de beste opties aanreiken voor uw hond of kat.

Spoedgevallen

Spoedgevallen worden ondersteund tijdens onze consultatie-uren. Buiten deze uren kan u ons steeds contacteren via het nummer 015 25 39 89. Het nummer van onze nood-GSM krijgt u te horen van ons antwoordapparaat.

Orthopedisch overleg

Een dier dat mankt is een dier dat pijn heeft, het is zijn manier van uiten van de pijn. Orthopedische aandoeningen komen vaak voor bij honden, maar ook katten en heel kleine

Lees meer...

Bloedonderzoek

Ons plaatselijk laboratorium vermindert drastisch de tijd om op resultaten te wachten en maakt het mogelijk een diagnose of een lopende behandeling sneller uit te voeren.

Lees meer...

Radiografie (medische beeldvorming)

Om een diagnose te verduidelijken of af te ronden, is het soms noodzakelijk om van uw huisdier een röntgenfoto te maken of een echografie uit te voeren.

Lees meer...

Chirurgie

De uitgevoerde operaties zijn heel divers: sterilisatie/castratie verwijderen van tumoren hechten van wondes chirurgie van de darmen, urinewegen ingrijpen bij oogproblemen.

Lees meer...

 
CONTACTEER ONS VANDAAG NOG