Dierenartsenpraktijk Animal Care

Uw dierenarts en dierenartsenpraktijk voor Kortenberg en Zaventem!

Dierenarts voor honden, katten, fretten, konijnen, vogels, cavia's voor Kortenberg & Zaventem

Bij Animal Care te Kortenberg is uw dier in goede handen, wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en werken met de nieuwste technologie. U kan bij ons zowel terecht met uw kleine (katten, honden, konijnen, fretten, vogels, cavia's,...) als uw grote huisdieren (runderen, paarden en schapen).

Dr. De Smedt heeft zich gespecialiseerd in de medische beeldvorming met digitale radiografie & echografie & de voortplanting bij het paard. Dr. Lievens schoolt zich continu bij in de tandheelkunde bij de kleine huisdieren, konijnen en knaagdieren via de werkgroep dentalvets.

Zwerfkattenproject

Verder kan u bij ons ook vangkooien bekomen. Wij werken immers mee aan het zwerfkattenproject van de gemeente Kortenberg. Voor meer informatie omtrent dit project kan u het gemeentebestuur van Kortenberg contacteren.

Kleine huisdieren

De consultaties voor kleine huisdieren gaan door op Meerbeekstraat 47 in Erps-Kwerps (Kortenberg). Wij beschikken over twee goed uitgeruste operatiekamers, twee consultatieruimtes, een tandheelkunde-unit met digitale radiografie, een recovery, een radiografiekamer met digitale radiografie. Al deze ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie echografie, endoscopie, digitale radiografie, gasanasthesie en monitoring. Alle patientgegevens worden opgenomen in ons computerbestand zodat we hen in de toekomst adequaat kunnen opvolgen.

Grote huisdieren

Voor de grote huisdieren beschikken wij over een volledig uitgeruste bestelwagen waarmee wij deze patienten ter plaatse kunnen helpen. Hierin staat een draagbare echografie, een draagbare radiologie, een draagbare endoscopie en operatiemateriaal voor paarden en runderen.

Aangepaste dierenvoeding & medicatie

U kan ook bij ons terecht voor de aankoop van aangepaste voeding en medicatie voor de nabehandeling van uw ziek dier.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG »