Dierenarts Tineke Ossieur

Uw dierenarts en dierenartsenpraktijk voor kleine dieren te Zulte

Dierenarts voor kleine dieren te Zulte

Bent u op zoek naar een dierenarts die gespecialiseerd is in de behandeling van kleine huisdieren zoals konijnen, honden, katten, duiven, hamsters en cavia's? Ook voor de vaccinatie en ontworming van uw paard, schaap en geit kan u terecht bij Dierenarts Tineke Ossieur in Machelen-aan-de-Leie, een deelgemeente van Zulte. Zij beschikt over een eigen operatiekwartier en is beschikbaar voor allerlei ingrepen en behandelingen. Uw geliefde huisdieren zijn bij haar in goede handen.

De praktijk is 6 op 7 geopend, enkel op afspraak. Zo kunnen wij uw huisdier verzorgen en behandelen op de meest efficiënte manier, zonder onnodige wachttijden. Indien u niet zelf kan langskomen, kom ik graag op huisbezoek. Vertoont uw huisdier ziektesymptomen? Dierenarts Tineke Ossieur is gespecialiseerd in verschillende ingrepen en therapieën. U kan natuurlijk ook op haar rekenen voor de vaccinatie van uw huisdier.

Dierenkliniek voor diergeneeskundige ingrepen

Bij dierenartspraktijk Tineke Ossieur kan u terecht voor tal van behandelingen en diergeneeskundige ingrepen. Moet uw huisdiertje geopereerd worden? Tineke Ossieur beschikt over een professioneel en volledig uitgerust operatiekwartier. Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden? Ze beschikt over alle faciliteiten om het hier dag en nacht in alle comfort te laten verblijven. De medicatie voor uw huisdier is bovendien meteen beschikbaar. Onze Moonwoodgeuren zorgen alvast voor een aangename en rustige geurbeleving.