DIERENARTS HILDE VISSENAEKENS

Uw dierenartsenpraktijk, dierenbenodigdheden, dierenvoeding en dierenverzorging te Tielt-Winge

Met al meer dan 17 jaar ervaring is dierenarts Hilde Vissenaekens een gevestigde waarde geworden in Tielt-Winge. U kan bij ons terecht met uw honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen, vogels, schapen en geiten.
Wij proberen u steeds zo goed mogelijk te helpen en een optimale dienstverlening te bieden aan u en uw dier.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit medische beeldvorming (radiografie, echografie,…), laboratorium onderzoek, chirurgie, tandheelkunde, dermatologie, orthopedie, fokbegeleiding,… U kan ons steeds bereiken op het nummer 0496 75 90 07.
Wij werken enkel op afspraak. Gelieve steeds telefonisch de reden van uw bezoek te melden. Meer info kan u vinden op onze website of facebook.

BEL ONS BEZOEK WEBSITE

Hilde Vissenaekens

Ik zal me even voorstellen, ik ben Hilde Vissenaekens. Al op zeer jonge leeftijd wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Dieren zijn altijd mijn grote passie geweest. Als klein meisje heb ik altijd veel huisdieren gehad: eenden, kippen, vissen, … . Voor mijn tiende was ik bang van honden maar dit veranderde toen ik op mijn tiende verjaardag een hondje kreeg van mijn grootvader. Ik heb twaalf mooie jaren gehad met Tina, mijn trouwe viervoeter.

In juni 2007 behaalde ik mijn diploma Diergeneeskunde (optie kleine huisdieren) in Gent. Ik heb eerst ervaring opgedaan in meerdere praktijken om dan in september 2010 mijn eigen praktijk op te starten in Tielt-Winge. Ik ben begonnen bij ons thuis, maar sindsdien is er veel veranderd en is de praktijk al 2x verhuisd omdat de praktijk zodanig groeide dat de vorige ruimtes te klein werden. Sinds maart 2022 is de praktijk verhuisd naar een nieuwe locatie (dorpsstraat 120 in Tielt-winge). Dit gebouw hebben we omgebouwd tot een grote gemoderniseerde praktijk met verschillende gespecialiseerde ruimten. Zo kunnen we u en uw dier nog beter van dienst zijn.

In mijn vrije tijd spendeer ik heel wat uurtjes aan lezingen en bijscholingen om up-to-date te blijven van de meest recente ontwikkelingen op vlak van diergeneeskunde. We vinden dit zeer belangrijk omdat we zo onze patiënten steeds de beste dienstverlening kunnen blijven bieden. Mijn grootste passie zijn schildpadden. Dierenarts zijn is echt mijn droomjob, dit is zo een boeiende job met zoveel verschillende diersoorten (konijnen, knaagdieren, reptielen, vogels, honden, katten,...) , verschillende mensen, zoveel uitdagingen en helaas soms ook wat verdriet. Mijn man en onze 4 kinderen zijn ook gek op dieren. Wij hebben dan ook poezen, border collies, konijnen, schildpadden, schapen, varkens en koeien.

Sophie Meuleman

Ik ben Sophie Meuleman, van toen ik klein was wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. Zelf heb ik tijdens mijn jeugd konijntjes en kippen gehad – en af en toe een straatkatje die wat extra aandacht kreeg. Tijdens de vakanties mocht ik ook vaak tijd doorbrengen op de boerderij van mijn grootouders. Ik hielp met plezier mee om de koeien te verzorgen. Thuis ben ik de trotse eigenaar van 2 katjes: Estelle en Kamiel.

In 2020 ben ik afgestudeerd als dierenarts in de herkauwers. Ik ben toen naar Limburg verhuisd om mijn passie als dierenarts te vervullen. Ik kreeg de kans om mijn kennis van herkauwers (groot en klein), gezelschapsdieren, paarden en varkens verder uit te breiden. Sinds 2022 werk ik bij Hilde en mijn interesse gaat vooral uit naar inwendige ziekten en hun diagnose (mbv beeldvorming en bloedonderzoek) en behandeling. Daarnaast wil ik me graag verder verdiepen in cardiologie.

In mijn vrije tijd stop ik mijn neus graag in boeken – zowel fictie als lesmateriaal en spendeer ik tijd met mijn katjes. Daarnaast hou ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Ik maak graag wandelingen, reizen en pik ik af en toe graag een musical mee.

ONZE DIENSTEN

Sophie dierenvoeding Tielt-winge