Dierenarts An Havet

Dierenarts An Havet

Uw dierenarts, dierenartsenpraktijk, veterinair voor Bierbeek en Oud-Heverlee

Uw dierenarts voor Bierbeek behandelt honden, katten, konijnen en andere knaagdieren. Tevens worden er duiven, schapen, geiten en kippen verzorgd. In de dierenartsenpraktijk wordt naar een kwalitatieve dienstenverlening gestreefd en een correcte preventieve diergeneeskunde. Om een vlotte samenwerking te garanderen wordt er steeds op afspraak gewerkt. Specialisatie: chirurgie, hospitalisatie, radiografie, echografie, apotheek en diervoeding.


An Havet behaalde in 1993 haar diploma "dokter in de diergeneeskunde" aan de RUG en startte haar praktijk te Haasrode. Haar grote kinderdroom was uitgekomen: dierenarts worden. Al snel werd de praktijk te klein en werd besloten om met haar man Patrick een groter huis te bouwen mét praktijk in Blanden (Oud-Heverlee).

Tijdens zijn of haar hospitalisatie proberen we uw huisdier een tweede thuis te geven. Het is met name belangrijk dat uw huisdier zich in de praktijk op zijn gemak voelt. Om u als eigenaar niet te lang te laten wachten in de wachtzaal, wordt er steeds op afspraak gewerkt. Voor een vlotte werking worden afspraken minstens 4 uur vooraf geannuleerd, zoniet worden ze aangerekend. In het geneesmiddelendepot beschikken we steeds over een ruime voorraad medicatie zodat er onmiddellijk met de gepaste medicatie kan worden gestart.


Manuela behaalde in 2015 haar diploma als dierenartsassistente voor kleine huisdieren. Al van kleins af aan is ze verzot op dieren en wist ze al dat ze in die richting verder wou. Naast haar man Jorg en hun drie kinderen, maken haar honden en katten een groot deel uit van haar leven.

Tijdens operaties is ze de rechterhand van An en zorgt ze er mee voor dat de patiënten hun narcose zorgeloos verloopt. Ook staat ze met veel liefde in voor de zorg van de gehospitaliseerde dieren. Een extra aaike of wat extra aandacht kan nooit geen kwaad!

Buiten het assisteren in de praktijk staat ze ook in voor de telefonie en het maken van de afspraken, de leveringen en bestellingen opvolgen, stockbeheer, de praktijk onderhouden... Kortom ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen vlot verloopt.

Recensies

Al jaren met al mijn honden heel tevreden ,
- Nicole
An is een super dierenarts. Ze heeft ons Cora gered van de dood. Ging naar een andere dierenarts maar hield geen rekening met wat ons Cora had. Gelukkig Ben ik naar An gegaan en heeft ons Corake kunnen redden ben haar eeuwig dankbaar. Zij is de reddende engel geweest bedankt An. Chapeau voor je goede zorgen.
- Heps Magda
meer recensies

Contact

Dierenarts An Havet

Haasroodsestraat 67, 3052 Oud-Heverlee
  • Dierenarts
  • Dierenartsenpraktijk
  • Dierenverzorging
  • Dierenvoeding
  • Veterinair
T016 40 17 00
Ond. nr.0861.414.339

Enkel op afspraak.

Avond- en weekenddienst: je kan altijd terecht op het nummer van de praktijk: 016 40 17 00. Bij afwezigheid laten wij een boodschap na.

Spoeddienst: Voor een snelle service gelieve te bellen op 016 40 17 00. E-mails en online afspraken komen in dit geval vaak te laat.