Diagnosecentrum DLO

Uw diagnosecentrum, polikliniek en medische specialisten te Lier

Uw poliklinisch centrum met 70 specialisten te Lier

Het diagnosecentrum DLO in Lier is een volwaardig poliklinisch centrum en bestaat reeds 40 jaar. Het werd opgericht en wordt beheerd door huisartsen en is dus een bij uitstek huisartsvriendelijk centrum, waar de patiënt centraal staat en waar het samenwerken en vertrouwen tussen huisartsen en specialisten in een optimale sfeer kan verlopen.

Om de optimale zorgen te kunnen aanbieden, hebben we een 70-tal gemotiveerde specialisten in alle mogelijke medische disciplines. Deze kunnen gebruik maken van de meest geavanceerde technologie en apparatuur die er op dit ogenblik beschikbaar is in de medische praktijk.

Onze medewerkende specialisten hospitaliseren in verschillende omliggende ziekenhuizen zodat onze patiënten ook op deze ziekenhuizen kunnen beroep doen in geval van opname. Verder beschikken we over gekwalificeerd personeel, dat de patiënten op een vriendelijke manier opvangt en deskundig begeleidt.

Tenslotte willen we er u op wijzen dat al onze raadplegingen gebeuren na afspraak, zodat onnodige lange wachttijden voor onze patiënten uitgesloten zijn.