Diagnosecentrum DLO

Diagnosecentrum DLO

Het diagnosecentrum DLO in Lier is een volwaardig poliklinisch centrum en bestaat reeds 40 jaar. Het werd opgericht en wordt beheerd door huisartsen en is dus een bij uitstek huisartsvriendelijk centrum, waar de patiënt centraal staat en waar het samenwerken en vertrouwen tussen huisartsen en specialisten in een optimale sfeer kan verlopen.

Om de optimale zorgen te kunnen aanbieden, hebben we een 70-tal gemotiveerde specialisten in alle mogelijke medische disciplines. Deze kunnen gebruik maken van de meest geavanceerde technologie en apparatuur die er op dit ogenblik beschikbaar is in de medische praktijk.

Onze medewerkende specialisten hospitaliseren in verschillende omliggende ziekenhuizen zodat onze patiënten ook op deze ziekenhuizen kunnen beroep doen in geval van opname. Verder beschikken we over gekwalificeerd personeel, dat de patiënten op een vriendelijke manier opvangt en deskundig begeleidt.

Tenslotte willen we er u op wijzen dat al onze raadplegingen gebeuren na afspraak, zodat onnodige lange wachttijden voor onze patiënten uitgesloten zijn.

Diagnosecentrum DLO, uw poliklinisch centrum met 70 specialisten te Lier

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Diagnosecentrum DLO.

Contact

Diagnosecentrum DLO

Leuvensevest 6-9, 2500 Lier
  • Diagnosecentrum
  • Polyclinisch centrum
Maandag 08.30u-20.00u
Dinsdag 08.30u-21.00u
Woensdag 08.30u-21.00u
Donderdag 08.30u-20.00u
Vrijdag 08.30u-20.00u
Zaterdag 08.30u-12.30u
Zondag Gesloten