DBK Vastgoed

Uw immobilien, syndicus en vastgoedkantoor te Hamme met 30 jaar ervaring

Vastgoedkantoor Hamme

DBK Vastgoed is een vastgoedkantoor te Hamme (Oost-Vlaanderen) in volle groei onder leiding van de zaakvoerder René De Beule die reeds over 30 jaar ervaring beschikt in de vastgoed/immobiliën. Wij zijn gespecialiseerd in alles met betrekking tot een vastgoedtransactie. Het DBK vastgoedteam is uw vastgoedmakelaar bij uitstek voor de regio Hamme. Wij bij DBK vastgoed kunnen ons onderscheiden door onze service die geen grenzen kent. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

U wil uw onroerend goed verkopen, verhuren of het beheer ervan uitbesteden tegen de beste voorwaarden? U wil een onroerend goed kopen of huren? Dan bent u bij ons te Hamme aan het juiste adres! Wij staan u graag bij met dit belangrijk moment in uw leven. Door ons uitgebreid netwerk van contacten kunnen wij snel en efficiënt de juiste kopers, huurders of investeerders met de juiste verkopers, verhuurders in contact brengen.

Verkoop Vastgoed Hamme

Verkoop

Uw woning verkopen doet u niet zomaar van de ene op de andere dag. Er gaat een hele voorbereiding aan vooraf. Laat u daarom begeleiden.

Verhuur Vastgoed Hamme

Verhuur

Wanneer u ons uw vastgoedzaken toevertrouwt, behartigen wij deze met de beste zorg. Opstart verhuurdossier, opmaken huurovereenkomst ...

Vastgoed beheer Hamme

Vastgoedbeheer

Het beheer van uw onroerend goed houdt in, dat wij namens de eigenaar(s) alle zaken in verband met uw onroerend goed behartigen. Opstart beheerdossier ...

Syndic Hamme

Syndic

Heel belangrijk is de financiële kant van de markt. Ook hier staan wij steeds klaar om u te voorzien van een optimale begeleiding en ondersteuning.