Fotoalbums

Day One Travel

Day One Travel is uw reisagentschap - reisbureau te Kruibeke

Day One Travel uit Kruibeke is er zowel voor de zakenreiziger als particulier. Wij zijn uw partner voor tickets, hotels, huurauto's, verzekeringen en visumformaliteiten. Contacteer ons voor meer informatie.

Business Travel

Day one travel

Zakelijk bekeken

Day One is een jonge en dynamische speler in zakenreizen. We geloven in een heldere en zakelijke benadering van alle reisaspecten. In een continu veranderende reismarkt is het belangrijk een aanspreekpunt te zijn dat alle formaliteiten kan centraliseren. We zien het als onze opdracht om continu te peilen naar optimale reisplanning en reisroutes en om onze klanten hierover op de hoogte te stellen. Day One Travel benadert reizen dan ook op een hedendaagse manier. Dit houdt in dat we nuchter omspringen met budgetten, dat we snel en efficiënt werken en dat we persoonlijk en flexibel blijven.

 

Ga nu naar de website

Travel Shop

Day one travel shop

Particulier

Day One Travel uit Kruibeke is lid van Avitour. Dit is de grootste groepering van onafhankelijke reisbureaus. Bij ons staat de klant centraal, wij luisteren naar uw wensen en gaan samen met u op zoek, rekening houdend met uw budget naar de reis die bij u past. Wij raden u tevens aan om alle reservaties steeds via het kantoor te regelen. Waarom zou u het risico nemen om zelf te reserveren via het internet? Het is niet goedkoper en als er iets fout loopt, staat u er alleen voor. Daarom laat u beter de administratie en de boekingen over aan ons. Wij garanderen u de perfecte vakantie.

 

Ga nu naar de website

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Day One Travel.

Contact

Day One Travel

Langestraat 65, 9150 Kruibeke
  • Hotel
  • Huurwagens
  • Vakantie
T03 296 61 39
Ond. nr.0891.878.574
Maandag 09.00u-17.30u
Dinsdag 09.00u-17.30u
Woensdag 09.00u-17.30u
Donderdag 09.00u-17.30u
Vrijdag 09.00u-17.30u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Komt u graag langs op een ander moment?
Contacteer ons dan voor een afspraak!