The Vapor Store Zonhoven

Uw dampwinkel te Zonhoven voor e-liquids en dampers/e-sigaretten

Vapen Zonhoven

The Vapor Store Zonhoven is dé plek voor al uw wensen op het gebied van vaping, ook wel dampen genoemd. Bij ons treft u een ruim assortiment aan van meer dan 200 smaken e-liquids in de verschillende sterktes nicotine, VG/PG-verhoudingen en prijsklassen. Daarnaast verkopen wij een breed aanbod in dampers/e-sigaretten en de bijbehorende accessoires.

Elektrisch roken? Stap snel over en ervaar de e-sigaret!

Een goede elektrische sigaret kopen is een kwestie van uw persoonlijke voorkeur dus het is eigenlijk niet mogelijk om te zeggen wat een goede E-sigaret is. Er bestaan verschillen in de “draw”, bouwkwaliteit, gebruikte materialen en afmetingen. De capaciteit van de batterij speelt ook mee bij uw keuze. Bent u een goede kenner van techniek of sluit een eenvoudige E-sigaret beter aan bij uw wensen? Bedenkt u dat er goede, eenvoudig te bedienen en betaalbare elektrische sigaretten te koop zijn maar ook exemplaren waarvoor u eerst even een uurtje moet gaan zitten alvorens u de werking van dit soor E-smokers begrijpt.

Denk ook aan het volgende bij de aanschaf van een elektrische sigaret: de meeste modellen bestaan uit 2 delen; een clearomizer en een batterijdeel. Een batterij met een grote capaciteit gaat lang mee maar is vaak langer of dikker; een klein formaat is makkelijk mee te nemen maar dient weer vaker opgeladen te worden. Goede raad is duur bij de keuze van de elektrische sigaret maar blijft u uw wensen afwegen, ik weet zeker dat u dan tot de goede beslissing komt wat betreft de aanschaf van uw elektrische sigaret.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!