Dakwerken Rits Jan

Dakwerken & gevelbekleding te Tielt-Winge

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in algemene dakwerken en gevelbekleding? Dan bent u bij dakwerker Jan Rits uit Tielt-Winge aan het juiste adres! Jan Rits heeft al meer dan 15 jaar ervaring met algemene dakwerken, timmerwerken en gevelbekleding en kent dus ‘alle klappen van de zweep’.

Al sinds 2002 voert hij als dakwerker alle denkbare dakwerken, timmerwerken en gevelwerken uit. Als zelfwerkende patroon werkt Jan enkel met vaste werknemers en is actief in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Door gebruik te maken van kwaliteitsvolle materialen, bent u ervan verzekerd dat uw daken en gevels altijd veilig en duurzaam zijn.

Dak- en timmerwerken

Of u nu een bedrijfspand, kantoor of woning heeft: wij verzorgen uw algemene dak- en timmerwerken nauwlettend en met oog voor detail en kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine dakwerken van uw nieuwbouw, renovatie en herstelling.

Lees verder →

Platte daken

Wanneer u kiest voor een plat dak, kiest u voor ruimte. De volledige bebouwde ruimte alsook het dakoppervlak kan optimaal benut worden. Ook de isolatie van platte daken is een belangrijk aandachtspunt, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Lees verder →

Gevelbekleding

Aan gevelbekleding wordt veel aandacht besteedt: Oude gevels moeten verborgen of gerenoveerd worden en moeten een bepaalde status uitdrukken. Het geeft ook een extra decoratieve dimensie aan de woning. Jan Rits is uw specialist te Tielt-Winge!

Lees verder →

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een ervaren uitvoerder voor uw dak- en timmerwerken of gevelwerken? Contacteer ons vrijblijvend. We komen graag langs om alles te bekijken en te bespreken en bieden u graag een gratis prijsofferte.

Bekijk alvast enkele realisaties van Jan Rits! De specialist te Tielt-Winge voor dakwerken, timmerwerken, platte daken en gevelbekleding.

Contacteer ons