Dakwerken De Buysser

Uw vakman in dakwerken, zinkwerken en platte daken te Aalter

Dakwerken Aalter

Bent u op zoek naar een vakman die uw dakwerken en zinkwerken in Aalter (Knesselare) en omstreken uitvoert? Maak dan kennis met Dakwerken De Buysser. Wij zijn een kleine bouwonderneming die gespecialiseerd is in dakrenovatie, dakherstelling en dakgoten. Wij nemen verschillende soorten daken en goten onder handen zoals platte daken, hellende daken, zinkwerken en koperwerken. We kunnen stoelen op 15 jaar ervaring, dus vertrouw gerust op de expertise van Dakwerken De Buysser. Wij zijn werkzaam in de regio van Aalter binnen een straal van dertig kilometer.

Algemene dakrenovatie

Voor dakrenovatie en andere dakwerken bent u bij Dakwerken De Buysser in goede handen. Wij gaan aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en doen daarnaast ook herstellingen. U kan op ons een beroep doen voor een hele reeks diensten in Aalter zoals het plaatsen van een onderdak, dakpannen of hellende daken.

Dakgoten

Ook dakgoten behoren tot onze specialiteit. Voor allerhande zinkwerken, loodwerken en koperwerken stropen wij de mouwen op. Ook hier doen we zowel nieuwbouw, renovatie als herstellingen.

VRAAG EEN OFFERTE