Dakwerken Dak-Tec

Gevelbekleding en isolatiewerken voor Bierbeek en Tienen

Uw gespecialiseerde dakwerker

Sinds 2005 kan u bij Dakwerken Dak-Tec uit Kumtich (Tienen) terecht voor de vakkundige uitvoering van dakwerken, gevelbekleding en isolatiewerken. Ons team bestaat uit 6 professionals met een hart voor de stiel, die elke opdracht tot in het detail correct uitvoeren. Ervaring waarop u kan bouwen Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we zonder twijfel uw professionele, betrouwbare dakwerker voor de regio's Bierbeek en Tienen. Klanten kunnen bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie, zoals het herstellen van bestaande daken. Bij elk project is er steeds een verantwoordelijke aanwezig die de werken in goede banen leidt, op maat van elk budget. Wij geven graag professioneel advies op maat en doen steeds een voorstel dat binnen uw budget past.


Algemene dakwerken

Dakwerken Dak-Tec uit Kumtich (Tienen) voert algemene dakwerken uit op platte, hellende en overzetdaken, dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ons enthousiast team vakmannen zorgen steeds voor een nauwkeurige en esthetische uitvoering van alle werken.

▸ Zinkwerken
▸ Dakgoten plaatsen/vervangen
▸ Velux plaatsen
▸ Herstellingen van daken en constructies

Voor elk project geven we advies op maat en stellen we een oplossing voor, rekening houdend met het budget van de klant.

Gevelbekleding

Is uw oude gevel aan vervanging toe? Dan kan u er voor opteren de gevel te laten bekleden. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende types materialen, afhankelijk van uw smaak en budget: leien, pvc, hout, kleidakpannen,...

Uw gevel is in goede handen bij Dakwerken Dak-Tec uit Kumtich (Tienen). Wij geven professioneel advies op maat en zorgen voor een perfecte uitvoering van alle werken.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor allerlei behandelingen voor uw gevel. Ze zetten wij ook een extra isolatielaag tegen uw binnen- of buitenmuur met PUR-isolatie.

Isolatiewerken

Het isoleren van uw dak of gevel, hiervoor passen wij 2 methodes toe: isoleren met glasvezelisolatie of met PUR-isolatie. Beide materialen hebben hun voor- en nadelen, het is aan de klant om voor een methode te kiezen, afhankelijk van wensen en budget.

PUR staat voor polyurethaan en wordt gebruikt voor het isoleren van daken en muren. Deze techniek is snel, efficiënt en levert uitstekende resultaten. Het grootste voordeel is dat je PUR-isolatie rechtstreeks kan spuiten, zodat echt elke kier en opening compleet gevuld wordt. Bovendien krimpt of verzakt het niet, is het vochtwerend en 100 % luchtdicht.

CONTACTEER ONS