Dakwerken Beirinckx Raf

Voor natuurleien en villabouw regio Heist-op-den-Berg, Herentals en Westerlo

Uw dakwerker voor platte daken, hellende daken en gevelbekleding

Dakwerken Beirinckx Raf, uw dakwerker voor platte daken - hellende daken - gevelbekleding regio Heist-op-den-Berg, Herentals en Westerlo. Zaakvoerder Raf Beirinckx heeft een ruime ervaring in het timmeren van houten dakconstructies en het bedekken van dakpannen & leien. De zelfwerkende zaakvoerder staat garant dat de dakwerken volgens uw wens worden voltooid. Raf is een geregistreerd aannemer waardoor u kan genieten van bouwpremies, belastingsvoordelen en het verlaagd BTW tarief. Ik maak graag tijd voor een vrijblijvende prijsofferte voor uw dakwerken, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Dakwerken Beirinckx RAf Heist-op-den-Berg

Dakwerken

Met aandacht voor precisie en duurzaamheid legt Dakwerken Beirinckx Raf uit Heist-op-den-Berg uw nieuwe dakpannen, vezelcementleien, natuurleien en tegelpannen tot in de puntjes en tot in de nok van uw dak.

Dakwerken Beirinckx RAf Heist-op-den-Berg

Daktimmer nieuwbouw

Ook goten krijgen bij Dakwerken Beirinckx Raf de nodige aandacht. Het gaat zowel om hanggoten als bakgoten, in zink of in koper.

Dakwerken Beirinckx RAf Heist-op-den-Berg

Renovatie

Een nieuw dak als kroon op uw nieuwbouwwoning? Daktimmer is alvast één van de specialiteiten van Dakwerken Beirinckx Raf!