D&L Advocaten

Uw advocaat en advocatenkantoor te Anzegem

Gedreven in het verdedigen van uw belangen

Bij D&L Advocaten zijn alle advocaten, juristen en administratieve medewerkers niet alleen zeer bekwaam in hun specialisatie, maar verliezen ze nooit het menselijke aspect uit het oog. Elk van hen is sterk gemotiveerd om de belangen van onze klanten optimaal te verdedigen. Omdat het recht voortdurend verandert, blijft iedereen op ons kantoor zich voortdurend ontwikkelen en volgt aanvullende opleidingen.

Uw betrouwbaar klankbord in het juridisch kluwen

D&L Advocaten is een advocatenkantoor gelegen in het West-Vlaamse Anzegem. Dankzij onze centrale ligging helpen wij cliënten in een ruime regio. Het team van D&L Advocaten wordt geleid door Vallery Declercq en Jelle Lammertyn en bestaat uit experts in diverse rechtsdomeinen. Aarzel dus niet om ons te contacteren met al uw juridische vraagstukken.

Over ons

D&L Advocaten is de nieuwe naam van ons advocatenkantoor dat reeds vele jaren bestond als Van Marcke advocaten, genoemd naar oprichter en voormalig burgemeester van Anzegem Claude Van Marcke.

Alle advocaten, juristen en administratieve medewerkers bij D&L Advocaten zijn niet alleen bekwaam in hun specialisatie, maar verliezen het menselijk aspect nooit uit het oog. Er is een grote gedrevenheid bij elkeen van hen om de belangen van onze klanten optimaal te verdedigen. Gezien het recht voortdurend in beweging is, blijft elkeen in ons kantoor zich verder bekwamen en aanvullende opleidingen volgen.

Het huidige team wordt geleid door Vallery Declercq en Jelle Lammertyn bijgestaan door advocaten die in diverse rechtsdomeinen gespecialiseerd zijn. Dat zorgt ervoor dat u met quasi al uw juridische vragen bij D&L Advocaten terecht kan.