Croes Gevelwerken

Gevelbepleistering, gevelisolatie, crepi of krepi regio Diest, Genk, Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren

Gevelbepleistering

Wij zijn uw ideale vakman in bepleistering (met of zonder isolatie) van zowel nieuwbouw als bestaande huizen. Wij houden rekening met uw wensen qua kleur en afwerking. Reken ook voor onderhoud en renovatie van uw bestaande crepi gevel op ons.

Gevelisolatie

De gevel van uw woning of gebouw isoleren is een slimme zet. Een niet-geïsoleerde gevel laat immers meer dan dertig procent van alle warmte in huis ontsnappen!

Gevel schilderen

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner op vlak van gevels schilderen? Twijfel dan niet om ons te contacteren voor kwalitatieve schilderwerken!

Gevel kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek. Ideaal om gevels of oude muren op te knappen bij een renovatie of na een herstelling. Uw woning of gebouw krijgt door kalei in een mum van tijd een nieuwe look.

Krabpleister

Wij bepleisteren uw gevels of buitenmuren met krabpleister voor duurzaam een mooi resultaat.

Siliconenpleister

Wij maken gebruik van Knauf SKAP, een kwalitatieve en gebruiksklare pleister op basis van siliconenhars. Siliconenpleisters zijn kras- en stootvast, weerbestendig, slagregendicht, onderhoudsarm, algwerend en egaal en regelmatig van structuur.

Hydrofuge

Wij beschermen uw buitenmuren tegen indringend vocht en vervuiling door ze te behandelen met een hydrofuge of waterafstotend middel.

Gecementeerde plint

Wij plaatsen gecementeerde plinten op zowel moderne als klassieke woningen. Doorgaans werken we deze af met een verf of een gemalen natuursteen crepi.