Fotoalbums

Crea-Cook Izegem

Lekker eten

Lieve Debrabandere is uw kok aan huis, traiteur en bezieler van Crea-Cook te Izegem. Haar hobby en passie groeide uit tot haar beroep. Haar toewijding voor de bereiding van lekker eten voor al uw feestjes deelt ze met iedereen. Lieve komt bij u thuis koken, maar u kan ook bij haar leren koken.

Kookcursussen en workshops 

Crea-Cook biedt kookcursussen en workshops aan. Ook voor demonstraties van keukenmateriaal kan u bij Crea-Cook te Izegem terecht. In onze cursussen en workshops hanteren we diverse formules, voor individuele personen of groepen.

TAKE Away

Ontbijt, tapasplank, aperitiefhapjes, koud buffet, voorgerechten, hoofdgerechten, dessertbuffet, desserts en belegde broodjes

Demonstraties Thermomix keukenapparaat

Voor demonstraties met de Thermomix TM5 kunt u eveneens bij Crea-Cook terecht. Lieve is officiëel Thermomix-advisor. Interesse om geheel vrijblijvend kennis te maken met dit multifunctioneel keukenapparaat? Contacteer ons!

Regelmatig zetten wij nieuwe recepten op onze website. In onze webshop kan u keukenbenodigheden online kopen.

Rudy Verhaeghe

Naast kookcursussen en workshops zijn wij ook uw partner te Izegem, Kachtem en Emelgem in klusjeswerken, elektriciteitswerken, kortom alle karweien zowel in nieuwbouw of verbouwingen.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Crea-Cook & Rudy Verhaeghe.

Contact

Crea-Cook & Rudy Verhaeghe

Molenhoekstraat 92, 8870 Izegem
  • Keukengerief
  • Keukenmateriaal
  • Klusjeswerken
  • Kookdemonstraties
  • Kooklessen
T051 30 73 01
M0497 38 59 65
Ond. nr.0523.643.612