Constructiebedrijf in Oost-Vlaanderen

DV Services, het bedrijf voor al uw metaalconstructie, laswerk en uitsnijdingen in bedrijfsomgeving.

Wie zijn we ?

DV Services uit Evergem in Oost-Vlaanderen is een dynamisch bedrijf ontstaan uit de gedachte van een gedreven persoon met de naam Edwin De Vlieger.

Gedreven als hij was, wou hij net iets meer betekenen voor de bedrijfswereld dan “Jan modaal” en heeft hij een constructiebedrijf opgericht dat momenteel wel een belletje doet rinkelen bij enkele gekende firma's en bedrijven.

DV Services is dé partner voor al uw projecten en handig gelegen nabij de Gentse zeehaven. Wij staan bekend voor de uitvoering van kwaliteitslaswerk aan nieuwe of bestaande constructies, watersnijwerk en 3-assig CNC frezen. Dit voor zowel particulieren en verenigingen als bedrijven, in serie of als stukwerk en in binnen- en buitenland.

Onze specialiteiten zijn :

Als het nu gaat om metaalconstructies, het plaatsen en verplaatsen van productielijnen, industrieel onderhoud, montage en demontage, nieuwbouw of/en verbouwing, renovatie... dan zijn wij de geschikte partner. Reeds vele installaties dragen onze kwaliteitsstempel en dit in verscheidene bedrijven. We streven er dan ook naar dat de klant steeds van een uitstekende service kan genieten!

Zo doen wij niet enkel nieuwe installaties maar ook aanpassingen aan bestaande installaties. Voor beide gevallen staan wij dan ook ten allen tijde paraat om de goede werking van de installatie te garanderen.

DV Services uit Evergem in Oost-Vlaanderen werkt rechtstreeks voor de eindklant. Daardoor zijn we niet verbonden aan andere constructeurs en kunnen we de beste prijs- kwaliteitsoplossing aanbieden.

Dit in combinatie met een brede waaier aan eigen middelen zoals: lassers, onderhoudstechniekers,… maar ook een goed uitgerust atelier met zowel de grotere machines (conventionele draaibank, conventionele- en CNC freesmachine, knipbank, plooibank, ponsmachine, waterjet,...) als het kleinere materiaal om ook op verplaatsing goed werk te kunnen leveren.

Op verplaatsing :

DV Services staat 24u op 24u ter beschikking in geval van dringende interventies. Uw constructiebedrijf te Evergem en omgeving alsook geheel Oost-Vlaanderen. Om ook op verplaatsing uitstekend werk te leveren hebben we een brede waaier aan middelen zoals eigen lassers en onderhoudstechniekers...

Neem daarbij een goed uitgerust atelier met ons uitgebreid machinepark (conventionele draaibank, conventionele- en CNC freesmachine, knipbank, plooibank, waterjet, zandstraler,…) in combinatie met het kleinere materiaal.

Bekijk hier alvast onze realisaties.

Meer informatie?

CONTACTEER ONS