4-All-Media

Computerwinkel voor computers, kantoorbenodigdheden en netwerken regio Geraardsbergen

Computerwinkel Geraardsbergen

4-All-Media, de ICT winkel in Galmaarden, is in 2012 opgestart door Johan Desmecht, gebaseerd op meer dan 20 jaar technisch en commerciële ervaring in computersystemen, netwerken en telefonie. Dank zij onze persoonlijke service, onze ruime keuze en onze sterke prijzen is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Galmaarden, Herne, Bever, Geraardsbergen, Ninove en zelfs verder. Zo hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd met regelmatige klanten die ons verder aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.

Onze klanten?

4-All-Media staat ten dienste van particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen. Voor KMO en Bedrijven kunnen wij u steeds een gespecialiseerde partner aanbevelen!

Onze diensten?

Wij geven u advies en staan u bij in uw keuze voor aankoop van hard- en software. Uw keuze kan worden gemaakt uit onze winkelvoorraad, onze maandelijkse actiebrochure en onze webshop.

In de winkel hebben wij steeds een uitgebreider gamma dan online. Wij staan ook steeds open voor al uw mogelijke vragen inzake apparatuur in computer, telefonie, audio, video, netwerk, multimedia, beveiliging en elektro.

Na uw aankoop pré-installeren wij, indien gewenst, uw nieuwe computer, smartphone, tablet in ons atelier en voorzien het van de gevraagde bescherming- en /of applicaties. Indien gewenst zetten wij eveneens uw vroegere data over naar uw nieuw apparaat. Na de afwerking van uw apparaat, kan u het afhalen in onze winkel, waarbij wij u de nodige gebruikersuitleg geven, of leveren wij het, op uw vraag, af aan huis met installatie ter plaatse.

Ook voor opleiding bij het gebruik van uw apparaat en software staan wij paraat.

Onze technische dienst staat tot uw dienst voor alle merken en materiaal, ook elders aangekocht! Zowel tijdens de fabrieksgarantie (alleen op hardware), als erna, staan wij tot uw dienst voor herstelling van hard- en software. Onze technische dienst verzorgt eveneens het onderhoud van uw apparaten waarbij wij zorgen voor een bedrijfszekere en veilige werking. Herstellingen en Onderhoud worden steeds op een zo korte mogelijk termijn uitgevoerd. Indien mogelijk worden de problemen telefonisch of via remote desktop opgelost zodat u snel en voordelig wordt geholpen. Wij komen eveneens aan huis voor het uitzoeken en oplossen van problemen met internet, draadloze printer, draadloos netwerk, ….

Om u zo optimaal en efficiënt mogelijk bij te blijven staan volgen wij regelmatig de nodige commerciële en technische bijscholingen!

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!