Coiffure Marva

Uw kapsalon en kapster te Oosterzele voor dames, heren & kinderen

Onze service altijd en voor iedereen

Coiffure Marva uit Oosterzele streeft ernaar om een gezellig kapsalon te zijn, door u steeds vriendelijk te ontvangen, u te laten relaxen in de massagestoelen aan de wastafels, u een drankje aan te bieden, enz... Service is dé belangrijkste waarde waar wij met ons kapsalon naar streven. Via ruime openingsuren (op donderdagavond zelfs tot 20u), het enthousiasme en de inzet van het ganse team, het gebruik van kwaliteitsvolle producten, het luisteren naar uw wensen, enz. Zo willen wij u als tevreden klant echt fan van Coiffure Marva maken.

Onze Extra's - op en top verzorgd

Door onze afspraken zorgvuldig te timen zorgen wij ervoor dat niemand onnodig hoeft te wachten. Kleuren en andere behandelingen vragen uiteraard wachttijd. Wie dit wenst kan ondertussen genieten van een drankje: koffie, water, fruitsap ... u kiest.

Maak gebruik van onze tablets waar u naar hartenlust magazines en kranten kan lezen, hierop vindt u ook steeds de nieuwste kapsels. Weet je niet welk product bij je past? Wij geven u graag advies op maat.

Onze missie

Het is onze missie om elke dag opnieuw voor onze klanten een tof kapsel en kleur te creëren in een ontspannen sfeer en hun blij buiten te zien gaan!

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST »