Ons assortiment

We hebben een ruime kaart om je dorst maar ook je honger te stillen zowel iets om je maag te vullen of lekkere zoetigheden.

Het ambachtelijke roomijs word in huis vervaardigt keuze uit verschillende smaken, ook zelf gemaakte frisco, een gewoon lekkertje of een coupe alles is mogelijk. 

Proef ook de ambachtelijke reuze boerepannenkoeken op oma s wijze een recept van mijn grootmoeder ook lekkere brusselse wafels. 

Om je eetlust te stillen hebben we ook een lekkere boerestutte (van een warme bakker) met verschillende streekproduckten uit de omtrek kaas, pate, preskop, ham enz maar ook een reuze croq. 

Een lekker streekbiertje 30 verschillende van de verschillende brouwerijen uit de buurt maar we kozen ook voor bieren dat je ergens anders niet echt vindt.

Een kopje koffie of een frisdrankje is er natuurlijk ook. 


Onze specialiteiten :

De keiemse boterwafeltjes en de boerepannenkoek zijn nog altijd onze specialiteten en verkrijgbaar op het terras. 

Ook potten ijs in verschillende maten verkrijgbaar. 


Nieuw: na 2 jaar gaan we terug open met een vernieuwd zonneterras

Na 2 jaar te zijn gesloten wegens familiale en verplichte redenen gaan wij terug ons zonneterras openen begin mei 2019. Dit met onze lekkere zelfgemaakte roomijs, pannenkoeken, boerebrood, streek kaas, paté en een fris streekbiertje. Voor de kinderen is er telkens een springkasteel aanwezig.

De openluchtterras is open van de paasvakantie tot en met oktober nu ook een mooi afdak om onder te zitten uit de wind. 

Vanaf 2023 geheel nieuwe stoelen en tafels maar ook schermen om uit de wind te zitten en parasols om wat minder in de zon te zitten. 

ook op het gras prachtige strandstoelen om te genieten van de rust 

 

CONTACTEER ONS