Catering 't Meulenhof

Uw catering - traiteur voor Diksmuide, Koksijde, Middelkerke & Nieuwpoort

't Meulenhof, gevestigd te Keiem (Diksmuide), zorgt ervoor dat er steeds overheerlijke en ambachtelijke desserts en zoetigheden zijn op uw feestje of evenement. Wij bedienen heel Diksmuide, Koksijde, Middelkerke en Nieuwpoort.

Vanaf mei 2019 zouden wij u graag verwelkomen op ons vernieuwde openlucht terras om van onze lekkere ambachtelijke producten te proeven. U kan bij Catering 't Meulenhof terecht voor ambachtelijk roomijs, reuze boerepannenkoeken, boterham met streekkaas, boerepate, een lekker streekbiertje en nog veel meer.


Ons assortiment

Een greep uit ons assortiment: ambachtelijke roomijs met verse hoevemelk, reuze boere pannenkoeken, brusselse en luikse wafels, keiemse boterwafeltje, lekkere zoetigheden (cuberdons, snoepen, lollie, ouderwetse snoepen, enz),

Dit alles wordt in huis bereid of ter plaatse (wafels en pannenkoeken) met verse producten. Onze hoeve melk, eieren en boter komen van een hoeve uit de buurt.


Wat doen we juist?

  • Op jullie feest: babyborrel, bedrijfsfeest, buurtfeest, famillie feest, huwelijkfeest, straatfeest, ...
  • Op evenementen: smulmarkt, streekproduktenmarkt, rommelmarkt, avondmarktjes, wandeltochten, fietstochten, ...
  • ook verhuur van ijsduwkarretjes voor feestjes en evenementen met onze ambachtelijke roomijs 

Om alles goed te verzorgen beschikken wij over verschillende mogelijkheden vraag gerust inlichtingen.


Nieuw vanaf mei 2019: Na 2 jaar gaan we terug open met een vernieuwd zonneterras

Na 2 jaar te zijn gesloten wegens familiale en verplichte redenen gaan wij terug ons zonneterras openen begin mei 2019. Dit met onze lekkere zelfgemaakte roomijs, pannenkoeken, boerebrood, streek kaas, paté en een fris streekbiertje. Voor de kinderen is er telkens een springkasteel aanwezig.

de openluchtterras is open van de paasvakantie tot en met september  nu ook een mooi afdak om onder te zitten uit de wind 

bezoek ook ons klein winkeltje met streekproduckten uit de streek 

CONTACTEER ONS