Cat's Precious Kattenpension & Trimsalon

Specialisatie kat-, huid- en vachtvriendelijk kattentrimmen

Uw kattenpension en kattenhotel voor Erpe-Mere en Haaltert

Cat's Precious te Haaltert is een kleinschalig kattenpension in huiselijke sfeer. Alle aandacht gaat naar het welzijn van je katje. Naast de dagelijkse verzorging, zal je lieveling de nodige knuffels krijgen, want daar doe ik het voor! Uit ervaring weet ik dat het niet gemakkelijk is om als baasje je lieve tijger achter te laten als je er zelf niet kan voor zorgen. Dit kan om diverse redenen zijn: vakantie, zakenreis, ziekenhuisopname, niet mobiel zijn … Op dat moment is het belangrijk dat je kat de nodige verzorging en aandacht krijgt. Dat is juist wat ik je kat wil geven tijdens haar verblijf bij Cat's Precious.

Uw kattentrimsalon, maar ook konijntjes, cavia's en kleine hondjes voor Erpe-Mere en Haaltert

Maar Cat's Precious is ook een dierentrimsalon, gespecialiseerd in kat- huid- en vachtvriendelijk kattentrimmen. Bij Cat's Precious Trimsalon zijn ook konijntjes, cavia's en kleine hondjes welkom. Elk dier verdient respect en een goede verzorging. Daarom is geduld en vertrouwen van groot belang. Met veel liefde worden ze gekamd, getrimd, gewassen en geknuffeld.

Kattengedragsadvies

Wil jij ook weten wat je in huis hebt? Wil je het natuurlijk gedrag van je katje bevorderen of je band met je katje versterken? Dit kan! Als kattengedragsadviseur leer ik je met simpele tips & tricks je katje nog gelukkiger te maken!

Een Hart voor Dieren komt bij Cat's Precious dan ook op de 1ste plaats!

Groetjes van Annick, Hanni, Baron, Buzzer, Cullin & Wolf

Nieuws & activiteiten

Kattentrimkeurmerk

Ik ben heel trots terug het kattentrimkeurmerk te mogen ontvangen 😻. Dit wil zeggen dat in mijn kattentrimsalon en bij jou thuis, de katjes met respect worden behandeld en dit in funtie van het katje zelf als het welzijn van hun vachtje. Wat mag je van mij verwachten Niet ❌ dwingen❌ bij...
lees meer
Kattentrimkeurmerk

Kerstvakantie opvang katten!

Opvang voor jullie tijgers in Erpe-Mere en Haaltert Nu Sint-Maarten alle kindjes blij heeft gemaakt, is het voor velen uitkijken naar de Kerstvakantie. Hebben jullie al plannen voor de feestdagen, maar weten jullie nog niet waar naartoe met jullie tijgers? Er zijn nog plaatsjes vrij! Je kan...
lees meer
Kerstvakantie opvang katten!
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Mijn kat Sigi gaat al enkele jaren op verblijf bij Annick.
Ben er zeer tevreden over, ge kunt gerust op vakantie vertrekken, wetend dat je kat in goede handen is.
- Eckelan Rita
meer recensies

Contact

Cat's Precious Kattenpension & Trimsalon

Donkerstraat 11a, 9450 Haaltert
  • Gedragsbegeleiding
  • Hondenkapsalon
  • Hondentrimsalon
  • Kattenhotel
  • Kattenpension
  • Kattentrimsalon
  • Kattentrimster
  • Konijnentrimmen
  • Trimsalon

Afspraak via gsm of mail

HK40405143