Pralines & chocolade

Caramella Leonidas Westerlo

Alleen het lekkerste...

Welkom iedereen! Caramella Leonidas Westerlo is gevestigd op de ring van Westerlo, de Merodedreef 87. Als zaakvoerster wil Sabine jullie het lekkerste aanbieden als cadeau of gewoon voor jezelf. Verwennen, verrassen en genieten dat is ons motto. Dit met pralines, niet zomaar een praline, een Leonidaspraline! Wie kent niet de lekkere witte met een noot? Leonidas heeft een ruim assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Doopsuiker, drukwerk, geschenkmand, ...

Doopsuiker en passend drukwerk, met een origineel ontwerp gevuld met lekkers willen wij een unieke gebeurtenis zoals een geboorte, communie of lentefeest, huwelijk of jubileum mee tot een succes brengen.

Met een geschenkmand verrast u jong en oud! Wij bieden zowel kant-en-klare manden aan, als zelfsamengestelde. Een combinatie van artisanale producten met een ruim gamma Leonidas producten naast de pralines leidt steeds tot een succes als cadeau. Van verjaardag tot personeelsgeschenk, alles is mogelijk.

Snoep en snoeptaarten, dit gaat van los snoep, snoepzakken tot originele snoeptaarten. Steeds vers en verwerkt naar wens van de klant.

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!