Fotoalbums

Dakwerken Dendermonde

Dakwerken, houtskeletbouw, gevelbekleding, isolatiewerken, zolderafwerking en totaalprojecten te Dendermonde

BV Projects te Dendermonde is een recent gestart bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op dakwerken en houtskelet achterbouw. Verder nemen wij ook gevelbekleding, isolatiewerken, zolderafwerking, … in onze handen. Maar ook zijn hele projecten ons niet vreemd. Hiervoor werken we nauw samen met steeds dezelfde onderaannemers, om zeker te zijn van het perfecte resultaat en volgens de vooraf besproken planning wat in deze sector vrij zeldzaam is.

Zelfwerkende zaakvoerder

BV Projects te Dendermonde wordt geleid door zelfwerkende zaakvoerder Bart Veyt, het voordeel van dit jong bedrijf is dat het bruist van de passie en wilskracht om de klant tevreden te stellen. Nog steeds niet overtuigd? Contacteer ons en laat u verder overtuigen. Of contacteer ons voor een offerte. Zo kan u alles eens rustig bekijken en vergelijken.

Dakwerker Bart Veyt kan u verder helpen met: platte daken, hellende daken, EPDM, roofing, leien, houtconstructie, zolderafwerking, totaalprojecten, gevel isoleren, gevel bekleden, rockpanel, SVK, pannen dak en dak isoleren.

Foto's

Recensies

Nemen terug contact
- Muylaert
Puur vakmanschap, goede afwerking met degelijk materiaal! Communicatie verloopt zeer vlot en alle afspraken worden correct nageleefd. Een echte aanrader!
- An Loix
meer recensies

Contact

BV Projects

Klein Antwerpenstraat 23, 9280 Lebbeke
  • Gevelbekleding
  • Gevelwerken
  • Houtskeletbouw
  • Totaalprojecten
M0479 75 72 31
Ond. nr.0743.558.745