tjarsalva

tjarsalva

WILMAS TEERZALF DIE CONSERVEERT EN VERZACHT.

EEN HISTORISCH ONWEER.

Het origineel van vroeger.

Teer wordt beschouwd als een jeukwerende, plaatselijke verdoving, stimuleert de vorming van nieuwe huid en is al sinds het Romeinse Rijk een ingrediënt in zalven.

 

In de Scandinavische landen heeft teer lange tijd gefunctioneerd als een universeel middel en wordt het op veel manieren gebruikt om de huid in goede conditie te houden.

 

Met deze verzorgende en verzachtende Tjärsalva corrigeert u snel een droge, gebarsten en geïrriteerde huid die ons af en toe in onze levenstempo beïnvloedt.

Deze zalf bevat volledig zuivere watervrije lanoline en ook onze eigen dal-gebrande pijnboomteer die een zeer aangename en aromatische geur heeft.

Lanoline is een natuurlijk vetproduct dat wordt gewonnen uit schapenwol. Een vet dat de poriën niet verstopt en een uitstekend vermogen heeft om het natuurlijke vocht van de huid te behouden en zacht en soepel te houden. Lanoline beschermt onze huid op dezelfde manier als wol de schapen beschermt tegen weer, wind en uitdroging.

Lanoline heeft een onovertroffen hydraterend vermogen en houdt de huid glad en zacht. Het dekt, beschermt, houdt vocht vast, verzacht en is geschikt bij zelfscheuren aan handen en voeten, droge huid, snijwonden, schaafwonden, de lijst kan zo lang worden gemaakt als u wilt, terwijl de huid toch kan ademen.

 

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN EN NIETS ANDERS...

Wij geloven in korte inhoudsopgaven en niet in additieven of goedkope vulling.

Onze teerzalf bevat slechts 95% lanoline en 5% van onze fijnste dal-gebrande dennenteer, dus onze teerzalf voelt plakkeriger aan dan de meeste andere gewone huidzalven.

 

Maar juist daarom is deze zo geweldig!

 

Helaas kun je vaak zalven van een vergelijkbaar type vinden die wat goedkope plantaardige olie of in ergere gevallen vaseline bevatten. Vaseline is slechts een goedkope vulling en aangezien het een aardolieproduct is, heeft het absoluut niets met de huid te maken.

 

Zoiets hoort niet in deze zalf maar hoe meer lanoline hoe beter... plakkerig en absoluut heerlijk!

 

Deze lanolinezalf heeft de absoluut fantastische verzachtende en hydraterende eigenschappen van lanoline, terwijl het alle goede eigenschappen van teer heeft.

 

Wilmas Tjärsalva heeft natuurlijk een volledige kwaliteitsborging ondergaan met veiligheidsbeoordeling en opstelling van veiligheidsrapporten in overeenstemming met de EU Cosmeticaverordening.

Onze Tjärsalva is natuurlijk ook product geregistreerd bij het EU cosmetica register CPNP.

Merk:
Wilma
Levertermijn:
Standaard
Grootte:
€4,96 (excl.)
€6,00
Kies eerst uw gewenste kleur en/of grootte