Bushcraft Delo

Bushcraft Delo, dé referentie voor Brugge en Jabbeke

Bushcraft Delo, dé referentie voor bushcraft en jachtbenodigdheden in Jabbeke dichtbij Brugge en bij uitbreiding heel West-Vlaanderen. In ons aanbod vindt u onder meer volgende producten terug: jachtkledij, outdoor kledij, bushcraft, survival kits, jachtkits, helmen, bivakmutsen, bushcraft technieken, survivalvaardigheden, natuurlijke navigatie, wildernisvaardigheden, vuur maken in de natuur, eetbare planten in de natuur, shelter bouwen in het wild, outdoor survivaltips, bushcraft uitrusting, messen en gereedschappen voor bushcraft en nog veel meer!

Krijgt u graag meteen een duidelijk overzicht van alle producten die wij in ons assortiment hebben? Daarvoor kan u best terecht in onze webshop. U kan er dan voor kiezen om de gekochte producten zelf op te halen in de winkel, of om ze te laten versturen via Bpost.

Kom gerust ook eens langs in onze winkel te Jabbeke (Stalhille). Wij geven u dan graag persoonlijk advies en helpen u graag verder in uw zoektocht naar het product dat u wenst. Hebt u nog vragen voor ons of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Tot snel!

Bushcraft


Bushcraft, de kunst van het leven in en met de natuur. Ook wel survival of wildcraft genoemd. Om te kunnen leven van en in de natuur moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden: onderdak, vuur, water en voedsel. Naast deze vier voorwaarden staat vooral natuur centraal. Dit doen we door al onze zintuigen te (her)gebruiken. We kijken, luisteren, ruiken en voelen en proberen één te zijn met de natuur. Verschillende tools, kledij, messen, enz.

Bekijk producten →

Erkenning als wapenhandelaar: DPVW/HA/29 NR.2-3-11-072